video anunț important al lui iohannis legat de soția sa, carmen

klausPreședintele României, Klaus Iohannis a mărturisit joi seară că se simte din ce în ce mai bine la Cotroceni. Acesta spune că soția sa, Carmen, se va implica din ce în ce mai mult în viața publica, din postura de ”Primă Doamnă”.

Iohannis a spus joi seară într-un interviu acordat celor de la Digi24, că s-a adaptat repede la mutarea de la Sibiu la București și că nu a avut probleme de acomodare la Cotroceni.[contextly_auto_sidebar id=”kIc7S06OZhMOPJBP2fK9ufo7Ia1DWwDE”]
Întrebat cum a decurs acomodarea la Palatul Cotroceni, după ce a venit de la Sibiu, din fotoliul de primar, Klaus Iohannis a spus că ”a mers simplu, încă din prima zi”.
”Mă simt confortabil”, a spus preşedintele la Digi24, întrebat cum se simte la Palatul Cotroceni şi a mărturisit că şi soţia sa se simte foarte bine la Bucureşti.
Întrebat despre intenţia ca soţia sa, Carmen, să joace un rol important în viaţa publică, preşedintele a răspuns: ”Cu siguranţă se va implica. Nu în politică, pentru că acesta nu este rolul primei doamne, dar se va implica în viaţa publică şi acest lucru se va vedea din ce în ce mai bine”.

Ultima oră

Comentariul meu