victorie pe muchie de cuțit la timba pentru csu sibiu
Bojovic a făcut un meci extrem de slab la Pitești. Sârbul și-a bătut joc din nou de munca echipei!

bojovicCSU Sibiu s-a impus vineri seară cu scorul de 68-70 (14-27, 19-12, 16-19, 19-12), în deplasarea de la Timba Timișoara. Sibiul joacă vineri acasă cu Energia Tg. Jiu.

CSU Sibiu a reușit să învingă vineri seară la capătul unui meci în care Perisic nu s-a putut baza pe Cesjovic, iar Calotă a jucat accidentat. Sibiul a bătut pe Timba grație unui meci mai bun făcut în primul și al treilea sfert al partidei.[contextly_auto_sidebar id=”d9qnlb0ciY8Bwgypz2TPAsAqVKePyLrN”]
”Este o victorie importantă, după 4 înfrângeri. Am jucat fără Ceskovic, pentru că este accidentat, și cu Calotă foarte puțin pentru că are entorsă la mână, așa că l-am folosit puțin, doar pentru a ne ajuta în apărare, după ce Brandon Johnsona făcut trei faulturi. Băieții au luptat tot meciul, dar s-a simțit presiunea  ultimelor 4 meciuri pierdute. S-a văzut inclusiv în procentajul aruncărilor de trei puncte, au fost 4 din 24. Dar este o victorie importantă”, a spus după meci antrenorul Miodrag Perisic.
În următoarea etapă, Sibiul primește vizita celor de la Energia Târgu Jiu, vinerea viitoare, pe 27 februarie 2015, de la ora 17:00.

CSU:
Milos Bojovic 28 de puncte, Christopher Lee 16 puncte, Leroy Hurd 13 puncte, Gediminas Zyle 6 puncte, Brandon Johnson 4 puncte și Slobodan Popovic 3 puncte

Ultima oră

Comentariul meu