video se schimbă numele aeroportului internațional sibiu. motivul este simplu!

aeroport2Actuala denumire a Aeroportului Internațional Sibiu va fi mai mult ca sigur schimbată pe viitor. Un studiu făcut de IRES a scos în evidență că oamenii își doresc ca aeroportul sibian să se identifice cu un nume.

Sibienii care s-au obișnuit cu actuala denumire de Aeroportul Internațional Sibiu, vor trebui ca pe viitor să își schimbe acest obicei. Asta pentru că începând de astăzi, cei din conducerea aerogării sibiene, au primit ca ”temă” din partea celor de la Consiliul Județean Sibiu, să găsească un nume cu care aeroportul să se identifice.[contextly_auto_sidebar id=”jNhClyFIeNmKPOVDpkE8cS5EIDN03JmZ”]
Recomandarea vine și ca urmare a unui studiu pe care IRES l-a făcut la comanda Aeroportului Internațional Sibiu, legat de imaginea și potențialul de piață al acestei porți de intrare în oraș.
Am observat oarecum în afara acestui studi, din interviurile pe care le-am făcut, faptul că mai mulți oameni spuneau că un aeroport care are un nume dă și o identitate în plus locului. Cred că  aceasta ar putea să fie una din sugestiile viitoare care, desigur, nu este cel mai important lucru, dar pentru marketing este destul de important”, a spus sociologul Vasile Dâncu, cel care este președintele IRES.
”Nu ne-am gândit la așa ceva până acum, dar avem o temă. Cei de la aeroport au o temă să găsească un nume”, a spus Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.
Conducerea aeroportului spune că va analiza modalitatea de desemnare a unui nume al aeroportului.
Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă legată de strategia de viitor a Aeroportului Internațional Sibiu și de prezentarea unor noi destinații ce urmează să fie introduse în acest an.
CLICK AICI CA SĂ DESCOPERI CE DESTINAȚII NOI VOM AVEA DIN SIBIU ÎN 2015
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=bndz7oGuCHw”]

Ultima oră

Comentariul meu