ora de sibiu live - aeroportul sibiu a anunţat noi destinaţii şi alte noutăţi!

aeroport sibiu

ORA DE SIBIU a transmiS live, începând cu ora 12:00, conferinţa de presă susţinută de reprezentanţii Aeroportului Sibiu. Pe lângă rezultatele unui studiu sociologic, este posibil ca aceştia să anunţe şi noile destinaţii noi din acest an.AIS.

 Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu (AIS) vor susţine, joi, de la ora 12:00, o conferinţă de presă în care vor prezenta rezultatele studiului „Imaginea şi potenţialul de piaţă al Aeroportului Internaţional Sibiu” şi probabil vor anunţa şi noile destinaţii aşteptate de mulţi dintre sibieni. [contextly_auto_sidebar id=”rAsmBnABpSQjJQciKjhVvetBzlMSuSbP”]Studiul a fost realizat de institutul IRES, la solicitarea celor de la Aeroportul Internațional Sibiu.
„Concluziile acestui studiu vor sta la baza demersurilor pentru deschiderea de noi rute în cursul acestui an. Alături de reprezentanții Aeroportului și ai Consiliului Județean Sibiu, la conferința de presa va participa domnul Vasile Dâncu, președintele IRES”, au spus reprezentanţii AIS.
Reamintim că ultima cursă introdusă în orarul zborurilor de pe Aeroportul Internațional Sibiu, a fost cea din toamna anului trecut. Este vorba de zboruri către Dortmund, operate de către compania WizzAir. Acest zbor este operat de două ori pe săptămână. Aceeiași companie mai are zboruri low-cost și către Lutton (Londra), zboruri care sunt operate de 3 ori pe săptămână.
Ora de Sibiu A transmis în direct în sistem live-video conferința de presă ce a avut loc la sediul Consiliului Județean al județului Sibiu.
VEZI ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS [fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=KnjE92WIkfk”]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. „La cat” s-a lipit de aceasta afacere Dl Dancu?
    Pana cand PSD-ul isi mai poate face de cap in Sibiu?
    Are Crima Organizata PSD vre-o legatura cu fraude care s-au petrecut „in perimetrul” aeroportului Sibiu ?
    Care sunt legaturile Dl Cindrea cu activitatea aeroportului ?