csu merge decimată în deplasarea de la timba timișoara

johnsonEchipa sibiană mizează pe un succes în meciul cu Timba, în ciuda faptului că mai mulți jucători au probleme de sănătate și sunt în pericol să nu joace în meciul de vineri de la ora 20.00.

Sibienii sunt conștienți că pentru a mai spera la play-off este obligatoriu să învingă în deplasarea de pe Bega. [contextly_auto_sidebar id=”FNU875F5AFUbp96Jvypc4AYvQw54r6RB”]
”Sper să ne adjudecăm victoria, după aceste 4 înfrângeri consecutive. E un moment dificil pentru noi și trebuie să câștigăm, dacă vrem să ajungem în Play Off. Cei cu care jucăm nu sunt o echipă foarte puternică, în această ligă, dar trebuie să jucăm bine fiecare meci pentru că nu știi niciodată când adversarul vine și joacă bine. Poate doar s-a întîmplat să piardă până acum. Oricum, cred că va fi un meci dificil. Cred că noi mai avem încă șanse la PlayOff, pentru că toate echipele clasate pe locurile de la 4 la 9 au câte 7 sau 8 înfrângeri, așa că diferența în clasament este foarte mică și avem șanse. Trebuie însă să câștigăm câteva meciuri”, a spus înainte de plecare americanul Brandon Johnson.

Victorie obligatorie
Secundul Cătălin Vulc știe că meciul va fi dificil pentru că jucători printre care și Ceskovic sunt incerți din cauza problemelor medicale și e posibil să nu joace. ”Avem nevoie de victorie pentru a ne îmbunătăți moralul și pentru a încerca să accedem în PlayOff. Din păcate avem jucători accidentați sau răciți, dar ne-am pregătit bine pentru acest meci și vom da totul ca să câștigăm. Orice meci este important pentru noi, dar mai ales acum, după ce am pierdut patru meciuri la rând, trebuie să încercăm să câștigăm, dacă dorim să accedem în PlayOff”.
În tur, CSU a trecut de Timba cu 101-76). Meciul de vineri seară nu este televizat.

Ultima oră

Comentariul meu