update tânără din sibiu rănită grav într-un incendiu în germania. familia merge la ea!
Mansarda unde Ioana locuia cu prietenul ei a fost cuprinsă de flăcări
mansarda unde ioana locuia cu prietenul ei a fost cuprinsă de flăcări
Mansarda unde Ioana locuia cu prietenul ei a fost cuprinsă de flăcări

Ioana Firescu este victima unui incendiu izbucnit în noaptea de 14 spre 15 februarie în localitatea Gunzenhausen din Germania. Tânăra de 24 de ani este acum în stare gravă la spital, iar prietenul ei din Sighișoara este și el în comă și cu arsuri grave.

Un tânăr din Sibiu a postat un anunț prin care cere ajutorul tuturor sibienilor care o cunosc pe Firescu Ioana, originiară din cartierul Ștrand. [contextly_auto_sidebar id=”sBPSTiCnM0eybum76PpjX22lrK7eZgfA”]Se pare că tânăra în vârstă de 24-25 de ani a fost victima unui incendiu izbucnit la locuința sa din Gunzenhausen, în Germania. Ioana a absolvit liceul Pedagogic din Sibiu, iar acum locuiește în Germania alături de prietenul său. Cei doi au fost însă grav răniți într-un incendiu petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. ” În apartament erau la acel moment aproximativ 6 persoane. Doi dintre ei au suferit arsuri grave și a trebuit să fie dus de urgenta la o clinica din Nuremberg. Alte două persoane au fost rănite ușor”, relatează presa din Germania.

Prietenul fetei în comă. Ioana în stare de șoc!
Tânărul care a postat anunțul pe grupul de socializare spune că cei doi răniți sunt în stare gravă. Prietenul fetei este din Sighișoara și lucrează de 3 ani la un hotel din Gunzenhausen. ”Are arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului și este în comă. Ioana are arsuri la mâini și este în stare de șoc. Din păcate nu poate să vorbească. Eu știu că ea este din cartierul Ștrand. Din păcate ei erau un cuplu foarte retras și nu prea vorbeau cu multă lume. Vă rugăm să ne ajutați să luăm legătura cu familia”, a declarat Ionuț, pentru Ora de Sibiu. Ioana are în jur de 24-25 de ani și deocamdată este în stare de șoc!

UPDATE – Familia merge în Germania

Familia tinerei rănite a aflat de ceea ce s-a întâmplat în Germania. ”Acum e mai bine. Vom merge acolo”, spune o rudă a tinerei pentru Ora de Sibiu. Și poliția sibiană a luat legătura cu familia și a anunțat-o de starea tinerei, după apelul făcut de site-ul nostru.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cei peste 100 de români din Gunzenhausen, dorim sa asiguram familia de sustinerea si sprijinul nostru!!

  2. Incendiul s-a produs la ora 2 noaptea,in apartament se aflau doar ei doi,incendiul a pornit de la vecinul italian de dedesupt,pe care lumea il considera un drogat.Focul s-a ridicat la apartamentul lor si deasupra lor la mansarda,unde locuia tot o romanca
    !