se vând bilete pentru cupa davis la sibiu! vezi cât costă!
Sibiul va găzdui din nou meciuri din Cupa Davis, în luna martie a acestui an. foto: sibiul.ro

Oficialii Federației Române de Tenis (FRT) au scos la vânzare biletele și abonamentele pentru partidele de Cupa Davis programate în luna martie la Sibiu. Meciurile se vor desfășura în Sala Transilvania.

 

sibiul va găzdui din nou meciuri din cupa davis, în luna martie a acestui an. foto: sibiul.ro
Sibiul va găzdui din nou meciuri din Cupa Davis, în luna martie a acestui an. foto: sibiul.ro

Biletele pentru meciurile de Cupa Davis dintre România și Israel, contând pentru turul 1 al Grupei 1, Zona Euro/Africană, au fost puse în vânzare începând de marți, 17 februarie, au anunțat oficialii Federației Române de Tenis. Potrivit acestora, biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. Preţul unui bilet este de 40 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri- 06.03, sâmbătă- 07.03 şi duminică- 08.03.09) este de 100 de lei. Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoana majoră posesoare de bilet/abonament, care îi însoțește, au anunțat oficialii FRT.

[contextly_auto_sidebar id=”ccXbiMCLks0idMbbNlUqGUKlGYTtgoxH”]
Întâlnirea dintre România şi Israel va avea loc în în perioada 6-8 martie 2015, în Sala „Transilvania” din Sibiu. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri (începând cu ora 13:00), meciul de dublu va avea loc sâmbătă (de la ora 15:00), iar duminică celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13:00).
Echipa câștigătoare se va califica în turul 2 al Grupei I, Zona Euro-Africană, în timp ce echipa care pierde va merge la barajul turului I zonal. România și Israel s-au mai întâlnit până acum de 3 ori (1962, 1969, 1971), echipa noastră de Cupa Davis câștigând de fiecare dată.

Ultima oră

Comentariul meu