roxana nemeș se dezbracă de secrete la hotelul de gheață!

Frumoasa cântăreață blondă, Roxana Nemeș, va susține un spectacol la peste 2000 de metri altitudine, la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac! Alături de ea, cei care vor fi prezenți pe 28 februarie vor avea parte și de un spectacol culinar oferit de maestrul bucătar Jakob Hausmann.

roxana nemes

Cântăreața Roxana Nemeș va susține, pe 28 februarie, un spectacol extraordinar într-una din cele mai inedite locații din țară: Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Frumoasa blondă va cânta la un eveniment la care va participa și un invitat special al organizatorilor, maestrul bucătar Jakob Hausmann, care va oferi gurmanzilor un spectacol culinar de excepție, promit organizatorii.

[contextly_auto_sidebar id=”LBYbbttFtABDnRwSJvYprzQ0Yc4W7RCf”]

Roxana Nemeș a apărut în mai multe pictoriale sexy pentru diverse publicații, iar ultimul ei single lansat la începutul lunii decembrie 2014 se numește „Mă dezbrac de secrete”.
Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac sărbătorește cea de-a zecea ediție în acest sezon de iarnă, prin tema Zodiac, imprimată în sculpturile și basoreliefurile de gheață ale fiecărei camere. Complexul este inaugurat oficial după finalizarea Bisericii de Gheață și a Igluurilor, iar lucrările la amenajarea deja celebrului Winter Park se apropie de sfârșit.  Hotelul de Gheață a fost deschis publicului pe 23 decembrie, în acest sezon. Primii turiști au fost, ca în fiecare an, britanicii, care au ocupat toate camerele hotelului de Crăciun și de Revelion

Ultima oră

Comentariul meu