interlopul sibian ”stripăru'”, arestat în spania. urma să preia șefia clanului ”clămparu”!

striperul2Adrian Marius Crăciun, cunoscut în Sibiu cu porecla Stripăru’ a fost reținut de poliția spaniolă într-un restaurant din apropiere de Madrid. Acesta era cunoscut ca fiind apropiat al grupării unuia din cei mai temuți interlopi sibieni, Ion Clămparu.

Lovitură grea primită de clanul ”Clămparu”. Unul din cei mai importanți ”generali” ai lui Ion Clămparu, a fost prins de poliția spaniolă și arestat.[contextly_auto_sidebar id=”4Iscq9KerXooAxUUp9QihOl3GH5JjL3j”] Adrian Crăciun a fost văzut în ultimele luni în Sibiu, dar de ceva timp acesta a dispărut din peisaj.
A reapărut luni seară în Spania sub identitate falsă, acolo unde a mers pentru a conduce un grup infracţional, fosta rețea de prostituție a temutului Ion Clămparu, poreclit de spanioli Cabeza de Cerdo – Cap de Porc . El a fost arestat în centrul comercial Parquesur de Leganés, Madrid. Adrian Crăciun, luptător de kickbox, urma să preia conducerea unei ample reţele de trafic de femei, după ce şeful grupării, Ion Clămparu, a fost condamnat de justiţia spaniolă la 30 de ani de închisoare, pentru proxenetism.
Marius Crăciun a fost reținut de poliția spaniolă într-un restaurant din centrul comercial din Leganes, potrivit El Pais.
Marius Crăciun plecase din România sub identitate falsă, pentru că în ţară se afla sub control judiciar într-un dosar de tâlhărie. Poliția spaniolă avea informații că acesta a ajuns sub identitate falsă în Spania pentru a prelua conducerea unui grup infracțional al cărui șef a fost temutul Ion Clămparu.
Poliţiştii spanioli spun că prima sa oprire a fost în Germania, unde a participat la un jaf asupra unui magazin de bijuterii şi a rănit grav o persoană. Pe numele lui există acum două mandate internaţionale de arestare, emise în Germania şi România.

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. becule nu uita ca tu lai dat in primire atat iti zic posta o facem pe nevastata iar si tie o mare ranga in cap