copiii din centrele de zi ale parohiilor, ajutaţi de arhiepiscopia sibiului. iată ce au primit!

Copiii proveniţi din familii defavorizate din Sibiu, care sunt ajutaţi de centrele de zi ale parohiilor din oraş, au primit computere ca donaţie din partea Arhiepiscopiei Sibiului.

 centre zi

Copiii din centrele de zi ale parohiilor din Sibiu au primit vizita reprezentanților departamentului social al arhiepiscopiei Sibiului care le-au oferit calculatoare și rechizite, informează Trinitas Tv. Cei peste 100 de copii care frecventează aceste centre s-au bucurat luna aceasta de darurile primite și au promis că se vor strădui să obțină rezultate cât mai bune la învățătură.

[contextly_auto_sidebar id=”xGXpyNGCjnVtnRjx3s5AoklSC7EU61ZE”]

“Trăim într-o societate informațională. Calculatorul face parte din activitatea și din viața de zi cu zi, atât a celor vârstnici cât și a tinerilor, mai ales. De aceea, am considerat de cuviință, cu aprobarea mitropolitului Laurențiu, să înzestrăm aceste de zi cu calculatoare în care copiii să învețe să pornească un calculator, să-l oprească, să cunoască componentele lui, să cunoască operarea în calculator”, a explicat preotul Nicolae Rusu, reprezentantul Arhiepiscopiei Sibiului. Centrele de zi din Sibiu oferă elevilor din familii defavorizate ajutor la lecții, o masă caldă și tot sprijinul necesar pentru prevenirea abandonului școlar

Ultima oră

Comentariul meu