isteria fifty shades of grey la sibiu! coadă la bilete și sala plină!

cinema arta

Proiecția lui Fifty Shades of Grey la Cinema Arta este difuzată cu “casa închisă”, biletele pentru duminică fiind epuizate până la orele 13.

 

Biletele pentru filmul Fifty Shades of Grey s-au vândut ca pâinea caldă! Sibienii s-au înghesuit să prindă ultimele bilete pentru cele două proiecții programate în acest weekend. Conform reprezentanților cinematografului Arta din Sibiu, biletele pentru duminică la Fifty Shades of Grey au fost epuizate complet încă de la orele 13, atât pentru programul de la orele 16 cât și pentru cel de la orele 21. [contextly_auto_sidebar id=”nyjHkhOVtl2KQRBPYKx7YBOxsztjMc4J”]Mulți sibieni, aflați la coada formată la ghișeul cinematografului, au s-au arătat dezamăgiți că nu mai sunt bilete pentru duminică la niciuna dintre proiecțiile filmului, mulți dintre ei spunând că vor veni în cursul săptămânii viitoare să-l vizioneze. La fel ca și în alte cazuri, conducerea cinematografului s-ar putea gândi să programeze încă o proiecţie a filmului pe parcursul zilelor viitoare, în funcţie de solicitările sibienilor.

Unul dintre cele mai așteptate filme

Filmul Fifty Shades of Grey este unul dintre cele mai apreciate și așteptate producții cinematografice de la acest început de an. Lungmetrajul este inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James . Acesta îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA” splash=”https://i.ytimg.com/vi/SfZWFDs0LxA/maxresdefault.jpg” caption=”Fifty Shades Of Grey – Official Trailer (Universal Pictures) HD”]

Iată programul la Cinematograful Arta din săptămâna 13-19 februarie 2015
12:00 The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (SpongeBob: Aventuri pe uscat) -3D Dublat RO
Tara: SUA | Durata: 1h 30 min
Gen film: Animatie,Aventuri,Comedie
ZILNIC – ora 12:00

14:00 In the Name Of (În numele…) -2D
Tara: POLONIA | Durata: 1h 40 min
Gen film: Dramă
ZILNIC – ora 14:00

16:00 Fifty Shades of Grey (Cincizeci de umbre ale lui Grey ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 04 min
Gen film:Dramă,Romantic
ZILNIC – ora 16:00

19:00 Kingsman: The Secret Service (Kingsman: Serviciul Secret  ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 09 min
Gen film: Acţiune,Aventuri,Comedie,Crimă
ZILNIC – ora 19:00

21:30 Fifty Shades of Grey (Cincizeci de umbre ale lui Grey ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 04 min
Gen film:Dramă,Romantic
ZILNIC – ora 21:30

Program casierie
ZILNIC – începând cu ora 13:30
SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ – începând cu ora 11:30

Ultima oră

Comentariul meu