cum să-ţi impresionezi iubita cu o ciocolată made in sibiu de sf. valentin!

Te-ai gândit să-ţi duci iubitul sau iubita la Paris de Valentine`s Day şi să serveşti o ciocolată franţuzească în faţa Turnului Eiffel? Ei bine, dacă nu ai apucat încă să faci asta, atunci să ştii că există şi o variantă mai ieftină: o ciocolată poate la fel de bună ca în Paris, dar servită aici, la Sibiu. De ce nu, poate chiar după o cină romantică.

ciocolata

 (Foto: Agerpres)

Un ciocolatier din Cisnădie a găsit o soluţie ingenioasă şi ieftină în acest sens: a creat Turnul Eiffel din ciocolată! “De anul trecut am început să realizăm Turnul Eiffel, în ciocolată, desigur la dimensiuni mult mai mici. Practic, Turnul Eiffel realizat de noi din ciocolată cu lapte și ciocolată neagră are o înălțime de 42 de centimetri și cântărește 700 de grame. Este un produs de succes. În funcție de sezon, montăm diverse accesorii pe Turnul Eiffel. Dacă de Crăciun Moșul a ajuns pe Turn, acum, în acest sezon, la cererea clientului, putem pune orice îi place. Spre exemplu, inimioare sau viori în miniatură. Turnul Eiffel, fără accesorii, costă 150 de lei”, a precizat, pentru Agerpres, Florin Balan. Dacă adevăratul Turn Eiffel din Paris a înregistrat anul trecut un număr record de vizitatori, (7,1 milioane de oameni) replica sa din ciocolată, din atelierul din orașul Cisnădie, își face loc cu succes în opțiunile pentru un cadou deosebit sau un desert inedit în rândul românilor, iubitori ai ciocolatei fine. “Turnul” este realizat din ciocolata Callebaut, considerată a fi printre cele mai bune din lume. Una din recomandările pentru Ziua Îndrăgostiților, din partea lui Florin Balan, este un trifoi norocos, nu cu patru foi, ci cu patru inimi. Desigur, totul din ciocolată. “Cel mai cerut produs al nostru în această lună a iubirii, este un trifoi din patru inimi, realizat din ciocolată albă, neagră sau cu lapte. Trifoiul cu patru inimi cântărește în total 600 de grame și conține mai multe inimioare și buze din ciocolată, cu diverse arome și culori. Practic, ne-am străduit să satisfacem toate gusturile. Prețul unui astfel de trifoi cu patru inimi este de 100 de lei”, a explicat Florin Balan, citat de Agerpres.

Cel mai vândut produs: Kamasutra!

Cel mai vândut produs este, însă, altul. “Produsul vedetă de Valentine’s day, care a bătut recorduri de vânzări în ultimul deceniu, la noi, este în continuare Kamasutra de ciocolată. Cei ce cunosc produsul îl cer în continuare, cei care doar au auzit de el îl vor ca să îl aibă”, a explicat Florin Balan, citat de Agerpres. Patronul sibian a împrumutat din Occident ideea de a face tablete de ciocolată cu poziții din Kamasutra, unde ciocolata cu forme erotice este destinată doar adulților și nu se găsește expusă în magazine la vedere. Și în România, de peste un deceniu, clienții cei mai pretențioși au început să guste tot mai mult ciocolata produsă de Pralin Cisnădie. Practic, fiecare bucată de ciocolată cu pozițiile Kamasutra este așezată cu ajutorul unei pensule, în forme speciale, aduse din străinătate și înregistrate legal pentru a fi utilizate. Succesul enorm al ciocolatei cu poziții Kamasutra se datorează atât aspectului exterior, dar mai ales calității superioare, această ciocolată fiind catalogată de specialiști ca fiind una din categoria celor fine.

Ultima oră

Comentariul meu