video cadoul perfect pentru valentine`s day, dragobete sau 8 martie! invenția unei sibience face furori!

Cei ce doresc să-și impresioneze iubitele cu un buchet de flori mai deosebit, au acum oportunitatea să facă acest lucru. Nu doar de Valentine`s Day, ci și cu alte ocazii. În Sibiu, există un designer florist de la care poți cumpăra flori care nu au nevoie de vreo vază pentru 24 de ore! Și se mai oferă și garanție

florarie

Foto: Agerpres

Nu de puţine ori am fost nevoiţi să cumpărăm flori pentru diverse ocazii, însă timpul n-a fost niciodată aliatul nostru. Fie că nu reuşeşti să mai găseşti flori de la o anumită oră, fie că trebuie să le cumperi mai repede și apoi să le lași într-o vază până când pleci, acum nu mai trebuie să-ți faci probleme. Ioana Mihai Nechifor este primul designer florist din România care a adus la noi florile care nu au nevoie de vază, cel puțin 24 de ore, pentru că buchete conțin flori pe apă sau în termeni de specialitate, flori cu tehnica “aqua pack”, informează Agerpres.

[contextly_auto_sidebar id=”NhLPTK3MCYeTMwkUrks4bv4M0A6F68rh”]

Absolventă a unui liceu și a unei facultăți de muzică, Ioana a părăsit pianul pentru a da glas iubirii, tandreții, dragostei și dorului, cu ajutorul florilor și al accesoriilor. Ea este cea care a realizat în urmă cu doi ani o rochie, o poșetă și un pantof, uriașe, doar din flori, în cadrul unui festival de modă de la Sibiu. După multe recorduri și premiere, Ioana a ajuns să îndeplinească, de la Sibiu, chiar și dorințele românilor plecați în străinătate, dar care apelează la ea ca să dăruiască flori, mamelor, surorilor, soțiilor, iubitelor, fiicelor, care îi așteaptă cu dor acasă.

Flori cu garanție

Prima grijă a celor mai mulți când dăruiesc flori este ca acestea să reziste cât mai mult. Ei bine, designerul florist Ioana Mihai Nechifor este printre puținii care oferă garanție. Timp ce cinci zile, florile și aranjamentele Ioanei sunt garantate că vor rezista. “Noi suntem printre foarte puținii care oferim garanție florilor pe care le vindem. Cel puțin cinci zile garantăm că acest flori se vor păstra proaspete, în această formulă. Recomandarea noastră este ca ele să nu fie puse direct în lumină foarte puternică în bătaia soarelui sau în locuri foarte călduroase. Cu o stropitoare sau cu un ceainic putem uda puțin buretele, dacă florile sunt așezate într-o cutie. Putem deschide puțin capacul, pentru a uda buretele floral, după care îl închidem la loc”, a declarat, Ioana, pentru Agerpres.
Cu doar 40 de lei, putem cumpăra un buchet “pe apă” direct din atelierul Ioanei din Sibiu. De la 50 de lei, orice aranjament sau buchet se livrează gratis în municipiul Sibiu, orașul Cisnădie și localitatea Șelimbăr. Pentru a comanda un buchet, putem suna la atelier sau comanda on-line.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=OP7gNNgGSuA” splash=”https://i.ytimg.com/vi/OP7gNNgGSuA/maxresdefault.jpg” caption=”SIBIU – REPORTAJ – secretele cadourilor florale, dezvãluite de un designer florist de succes”]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. “Inventia este copiata. O simpla cautare pe google imagini dupa ” flowers on the box” o sa va clarifice. Un jurnalist trebie sa verifice informatia despre care scrie.

  2. Tehnica este veche si este folosita de acum cativa ani de alte florarii din Sibiu.Aceasta asa -zisa inovatie este o copiere dupa alti designeri floristi care o folosesc de multa vreme.