video raluca turcan îl laudă pe ariton și cere demisia lui vosganian din pnl

turcanDeputatul PNL și totodată copreședintele partidului, Raluca Turcan, a criticat votul dat de senatori în privința neridicării imunității parlamentare a lui Varujan Vosganian. Turcan l-a lăudat în schimb pe senatorul sibian Ion Ariton.

Turcan a adus cuvinte de laudă senatorului Ion Ariton, care le-a cerut colegilor săi senatori să îi ridice imunitatea parlamentară, ca să își dovedească nevinovăția în cazul acuzațiilor din Dosarul Gala Bute.[contextly_auto_sidebar id=”uzv4bd4NxqYLn0Eq3QLjRgdVDP9iIXLo”]
”Apreciez reacţia ministrului Ion Ariton, a senatorului Ion Ariton, care în plenul Senatului şi în spaţiul public a solicitat să se dea un vot pentru începerea urmăririi penale, dorind să îşi pledeze nevinovăţia în faţa instituţiilor statului, aşa cum este normal şi aşa cum procedează orice cetăţean de rând din această ţară”, a spus vineri într-o conferință de presă, copreședinta PNL Sibiu, Raluca Turcan.
În schimb, Turcan l-a criticat dur pe Varujan Vosganian și a cerut demisia acestuia din Partidul Național Liberal.
”Reacţia domnului Varujan Vosganian, ne arată că domnia sa, dar în primul rând cei care au votat împotriva ridicării imunităţii şi începerii urmăririi penale, nu au înţeles nimic din votul dat în 16 noiembrie, din aşteptările cetăţenilor, cu privire la clasa politică şi la rolul Parlamentului. Rolul Parlamentului este să facă legi în interesul cetăţenilor şi nu să protejeze oamenii politici de înfăţişare în faţa justiţiei, care este absolut firească atunci când există suspiciuni. Orice om pleacă de la prezumţia de nevinovăţie şi dacă este nevinovat nu trebuie să aibă nicio reţinere să se ducă şi să îşi pledeze această nevinovăţie în faţa instituţiilor statului. Din punctul meu de vedere, cred că domnul Varujan Vosganian a făcut un mare deserviciu prin declaraţiile publice în plenul Senatului şi ulterior, un mare deserviciu PNL, imaginii României şi Parlamentului şi dacă aş fi în locul domniei sale, mi-aş da demisia din Partidul Naţional Liberal”
URMĂRIȚI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ A RALUCĂI TURCAN
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=M3KyakMnLfI”]

Ultima oră

Comentariul meu