zboruri la super preţ de dragobete de la sibiu! iată destinaţiile!

Compania Tarom vine în întâmpinarea celor care doresc să-şi petrească Dragobetele în afara ţării. Astfel, pentru plecările efectuate în perioada 19-25 februarie, de la Sibiu la Munchen, biletele vor costa numai 99 de euro, cu toate taxele, numărul acestora fiind însă limitat.

aeroport sibiu

Compania Tarom a anunţat lansarea, de Dragobete, a unei oferte pentru cei care doresc să călătorească. Mai exact, cei care doresc să zboare de la Sibiu la Munchen o pot face pentru doar 99 de euro de persoană, pentru un zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

[contextly_auto_sidebar id=”ps9SKYL2RM0FlaNo71OemZt2wujll6HV”]
Oferta este valabilă pe toate rutele externe directe operate de Tarom cu avioane proprii, pentru plecările efectuate în perioada 19 – 26 februarie 2015. Astfel, biletele pot fi achiziţionate pentru călătorii între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chişinău, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; între Iaşi şi Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino; între Sibiu şi Munchen, respectiv între Cluj-Napoca şi Viena. Perioada minimă de şedere la destinaţie este de patru zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar intervalul maxim este de 14 zile. Locurile la tariful de 99 euro sunt limitate.

 

Ultima oră

Comentariul meu