video foto cum i-a înebunit carmen iohannis pe francezi cu ținuta sa

carmen fotoSoția președintelui României a etalat la vizita acestuia la Paris o ținută demnă de invidiat. Carmen Iohannis i-a încântat pe francezi prin prezența și eleganța cu care și-a ales ținuta.

Carmen Iohannis l-a însoţit pe şeful statului, Klaus Iohannis, în vizita oficială de la Paris, şi a atras toate privirile cu ţinuta ei. La întâlnirea cu românii de la Ambasada României, soţia preşedintelui s-a arătat emoţionată şi a vorbit de ziua alegerilor, spunând că a fost alături de cei care au fost nevoiţi să stea în ploaie pentru a vota.
Presedintele Klaus Iohannis a efectuat, în urmă cu două zile, prima vizită Paris. Însoţit de soţia sa, Carmen, preşedintele s-a întâlnit cu românii din Franţa, ocazie cu care Prima Doamnă a oferit şi un interviu.
„Am fost alături de cei care au votat în 16 noiembrie. Ne-a durut sufletul să-i vedem câte ore au trebuit să stea în ploaie, dar și în ce condiții și…sigur că suntem emoționați. Mai emoționați că aici nu putem fi nicăieri pentru că sunt oameni dragi care au fost alături de noi și de care ne bucurăm acum în premieră, a spus Carmen Iohannis, conform stiripesurse.ro.carmen2
La Paris, Carmen Iohannis a purtat o ţinută all-black, compusă dintr-o bluză de catifea şi o fusta din voal, accesorizata cu clutch, pantofi cu toc înalt, brăţări din aur şi lănţisor cu cruce.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=D7j76Uug_78″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/D7j76Uug_78/maxresdefault.jpg” caption=”Iohannis intalnire cu romanii din Paris”]
[contextly_auto_sidebar id=”UBg3CC5QcZeIEQ0ZznwhrIE8T5ruG2y7″]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. am fost rea, imi pare sincer rau. am vrut sa transmit un mesaj dar am facut-o ca naiba. mai bine taceam.
    dna Iohannis, nu bagati in seama toti tampitii ca mine.

  2. Da … si pe noi ne-a inebunit. Poate ii spune cineva ca anii optzeci s-au dus demult. Oricum, pana nu se muta la Bucuresti nu o sa scape de aerul provincial oricat se straduieste. Din pacate ii este greu sa observe lucrul asta. Mie mi se pare ca se imbraca ca la nunta la … hai sa-i zicem … Selimbar. Haine de calitate dar cu un aer demodat. Si daca in Sibiu lucrul asta e ceva deosebit ptr ca asta e atmosfera , la alt nivel iti zgaraie retina. Hai nu sariti cu jignirile, am spus ce am spus cu cea mai buna intentie.