turc prins că locuia ilegal în sibiu! sancţiunea este dură!

Un cetăţean turc a fost depistat în Sibiu că şi-a depăşit dreptul legal de şedere pe teritoriul României. Autorităţile au dispus o decizie prin care turcul este obligat să părăsească România în următoarele 15 zile.

 masina politie

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări — Biroul pentru Imigrări Sibiu au depistat un cetăţean turc care la expirarea dreptului de ședere conferit prin viză, nu a părăsit România, în cadrul unei acţiuni de combatere a şederii ilegale a străinilor, se arată într-un comunicat remis presei.

[contextly_auto_sidebar id=”cxsv8Xkbe0bWKUvy6EZoqFvmn1n99qq6″]

Potrivit poliţiştilor, pe numele cetăţeanului turc a fost emisă o decizie de returnare de pe teritoriul României prin care este obligat să părăsească ţara în maximum 15 zile. “Totodată, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 400 lei, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare. Polițiști Biroului pentru imigrări al Județului Sibiu, vor continua activitățile de prevenire și combatere a șederii ilegale a străinilor. Facem apel către toți cetățenii străini de pe raza județului și contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniu, invitându-vă să ne contactați pentru orice problemă legată de aplicare prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări Sibiu din str. Revoluției nr.2-4, la numerele de telefon 0269 — 208495; 0269 — 208496, sau vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro”, se mai arată în comunicat.

Ultima oră

Comentariul meu