video s-a votat bugetul județului sibiu. vezi înregistrarea ședinței!

Joi de la ora 15.00 a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu, unul din cele mai importante momente ale întrunirilor consilierilor județeni. Aceștia s-au întrunit să voteze bugetul județului pe anul 2015 și alte câteva proiecte. Site-ul nostru a transmis în direct evenimentul.cj sibiu

Ședință importantă a consilierilor județeni. În sala de ședințe a Consiliului Județean, de la ora 15.00 s-a votat bugetul județului pentru anul 2015. Pe ordinea de zi mai au mai fost și alte puncte cum ar fi PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind bugetul de venituri şi cheltuieli al SC Drumuri şi Poduri SA Sibiu, pe anul 2015, PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind bugetul de venituri şi cheltuieli al RA Aeroportul Internaţional Sibiu, pe anul 2015 sau PROIECTUL DE HOTĂRÂRE privind impozitele, taxele locale şi tarifele pe anul 2015.
Ședința de la ora 15.00 a fost în direct pe site-ul nostru. Este totodată prima ședință a consilierilor la care participă Constantin Șovăială, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A ȘEDINȚEI

[contextly_auto_sidebar id=”18LupHfWuwq6Vv5e4AKZVNxDMb2Ox3iP”]

Ultima oră

Comentariul meu