iohannis renunță la paltonul ghinionist. sâmbătă vine la sibiu

Președintele României, Klaus Iohannis, pare să se fi decis să nu mai poarte paltonul buclucaș, din cauza căruia s-a enervat peste măsură în timpul vizitei sale la Paris. Șeful statului va fi prezent sâmbătă la o petrecere privată în Sibiu.iohannis paris

Preşedintele Klaus Iohannis s-a supărat atât de tare pe cei de la protocolul francez, dar şi pe cei de la noi, încât va renunţa la paltonul care a provocat atâta vâlvă în timpul vizitei sale în capitala Franţei, Paris. Persoane din delegaţia română care l-au însoţit în vizita oficială spun că şeful statului nu va mai purta niciodată acel palton, conform libertatea.ro.
“Preşedintele a fost foarte deranjat că cei de la protocol l-au lăsat cu ochii în soare şi cu paltonul în mână, chiar în momentul în care trebuia să fie primit de Hollande. Aşa ceva nu se face, este o gafă impardonabilă. S-a supărat rău şi nu va mai purta paltonul ăla”, spun sursele. Iohannis a fost victima unei neglijenţe a protocolului preşedinţiei franceze, fiind lăsat să iasă din maşină cu paltonul în mână. Văzând că nimeni nu i-l ia, Iohannis a aruncat paltonul pe maşina oficială.

Vine acasă
Iohannis va ajunge în acest weekend în orașul ale cărui destine le-a administrat aproape 14 ani. Klaus vine acasă alături de soția Carmen, iar în weekend are programat să joace tenis cu finul Marius Vecerdea. Sâmbătă seară are planificată chiar și o ieșire la o petrecere privată a unui apropiat al familiei. Este vorba de Liviu Amariei, unul din puținii prieteni de familie ai cuplului prezidențial. Deocamdată informația nu a fost confirmată oficial, dar surse apropiate lui Iohannis, spun că acesta va veni la Sibiu, în acest weekend.

[contextly_auto_sidebar id=”bNreTYxQCzgYIsRPHNwoUQnTdR0OjgzE”]

Ultima oră

Comentariul meu