Bucătarul lui Pink şi Van Dammne găteşte la Bâlea Lac!

Unul dintre cei mai renumiți cheefi din România, elvețianul Jakob Hausmann, va găti la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. El a gătit şi pentru celebrităţi de la Hollywood, precum Stevan Seagal, Pink sau Jean-Claude Van Damme. jakob

Elvețianul Jakob Hausmann este primul maestru bucătar care va găti în singurul restaurant de gheață aflat în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, au anunțat organizatorii evenimentului, citaţi de Agerpres.

[contextly_auto_sidebar id=”mljE1r5saB3AOsAPpFIaVxfiJBkIXnz7″]

Potrivit sursei citate, Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor împătimiți senzații tari în trei spectacole culinare — pe 28 februarie, 15 martie și 4 aprilie. “Astfel, Ice Restaurant Bâlea Lac va intra în circuitul internațional al turismului culinar. Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul șef al restaurantului Mica Elveție din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate”, se arată într-un comunicat transmis agenţiei de presă. Printre clienții care au apreciat preparatele lui chef Jakob Hausmann se numără vedete precum Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal.
Jakob Hausmann găteşte cu foarte multă bucurie. În bucătăria restaurantului său din Bucureşti – Mica Elveţie – combină stilul de gătit clasic cu cel molecular. Rezultatele sunt spectaculoase şi extrem de gustoase. Jakob este şi autorul a patru cărţi de bucate, colaborator pentru reviste culinare şi om de televiziune. Jakob Hausmann s-a născut în Steckborn, Elveţia, a absolvit şcoala de bucătari în ţara natală şi, de-a lungul anilor, a obţinut numeroase diplome în arta culinară. S-a stabilit în România în anul 1991 şi câțiva ani mai târziu a deschis primul restaurant.

Ultima oră