a fost desemnat câștigătorul licitației pentru actualizarea studiului sf la autostrada sibiu - pitești

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale anunță că în data de 11.02.2015 a fost desemnat câștigătorul licitației pentru contractul „Revizuirea/Actualizarea Studiului de Fezabilitate pentru Autostrada Sibiu – Pitești”, acesta fiind  Asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala București – Tecnic Consulting Engineering Romania SRL.autostrada foto

Valoarea ofertei câștigătoare este de 29.075.308,91 lei fără TVA, reprezentând aproximativ 6.530.000 euro fără TVA.
Studiul de Fezabilitate ce urmează a fi întocmit va lega actuala variantă de ocolire a Municipiului Sibiu cu actuala variantă de ocolire a Municipiului Pitești. Lungimea proiectului este de aproximativ 120 km.
Durata contractului este de 17 luni, iar principalele activități ce urmează a fi realizate în cadrul Studiului de Fezabilitate sunt:
Studiul de trafic;
Studiul privind alternative de traseu;
Investigații de teren (studii hidrologice; geotehnice; topografice; arheologice; pedologice);
Activități de proiectare (drum, noduri rutiere; poduri; pasaje; viaducte; consolidări; tuneluri; siguranța circulației, utilități);
Evaluarea impactului asupra mediului;
Analiza cost-beneficiu și modelul financiar;
Pregătirea documentației de atribuire pentru viitoarele contracte de lucrări.

Contractul este împărțit în 5 secțiuni conform Caietului de Sarcini. Pentru Secțiunea Sibiu – Boita (Lotul 1) și Curtea de Argeș – Pitești (Lotul 5), Studiul de Fezabilitate trebuie realizat în maximum 5 luni. Pentru celelalte Secțiuni, Studiul de Fezabilitate trebuie realizat în maximum 12 luni.
[contextly_auto_sidebar id=”FwNg9soLmzRuxHhm2NX2439vVkWz16Sp”]

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. aproxiamtiv, +/- 100 km si inc aun MILIARD DE EURO. „SF” o sa fie de stintifico-fantastic, ca si celalalt.

  2. „Studiul de Fezabilitate ce urmează a fi întocmit va lega actuala variantă de ocolire a Municipiului Sibiu cu actuala variantă de ocolire a Municipiului Pitești. Lungimea proiectului este de aproximativ 120 km”. O idee genial, nu ne mai trebuie autostrada,ajunge doar un simplu studiu de fezabilitate, si, gata… Sibiul se leaga de Pitesti.E adevarat ca nu este un studiu obisnuit, doar proiectul are 120 de km. Oare ce lungime va avea autostrada propriu-zisa,daca doar proiectul are 120 de km ?

    Oare mai citeste cineva ce se scrie prin redactie,inainte de a posta articolul?