vrei să-ţi petreci dragobetele la hotelul de gheaţă? află cât costă

Îndrăgostiţii pot petrece Dragobetele la Hotelul de Gheaţă, o noapte de cazare costând 99 de lei. Organizatorii au şi alte oferte, de exemplu pentru Valentine`s Day, cu pachete ce includ două sau trei nopţi de cazare, la preţuri speciale.

hotel de gheata balea lac

Cei care doresc să-şi petreacă sărbătoarea Dragobetelui într-un cadru mai special pot opta pentru o noapte la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac.

[contextly_auto_sidebar id=”mcjVTef15PvlRNYDPlqh4sv6PeJBeLxy”]

La o temperatură de -2 grade Celsius, îndrăgostiţii pot beneficia de o experienţă unică, la un preţ redus. Reprezentanţii hotelului au anunţat că pentru o noapte de cazare trebuie să scoatem din buzunare 99 de lei pentru două persoane, iar dacă doreşti să iei prânzul trebuie să mai plăteşti 99 de lei, dar de persoană. Cina la Hotelul de Gheaţă va costa 129 de lei.
De altfel, cei care preferă Valentine`s Day 2015 în locul Dragobetelui pot opta pentru pachete speciale ce includ cazare la Palatul Brukenthal din Avrig, Cabana Bâlea Lac şi Hotelul de Gheaţă. Pentru un astfel de pachet, care include două nopţi de cazare – prima la palat, iar cea de-a doua la Hotelul de Gheaţă – costă 620 de lei pentru două persoane, fiind inclus aici şi micul dejun. Cei cu dare de mână care preferă serviciile să-şi petreacă trei zile la Bâlea Lac, vor trebui să scoată din buzunare aproximativ 2.100 lei, iar dacă preferi doar micul dejun costurile totale se reduc semnificativ: aproximativ 1.064 lei. Un alt pachet cuprinde patru nopţi de cazare şi costă între 1.600 de lei şi 4.000 de lei pentru două persoane, în funcţie de mesele pe care vrei să le primeşti pe parcursul minivacanţei şi de posibilitatea de a include transferul la Sibiu în oferta de cazare.

Ultima oră

Comentariul meu