primăria și-a rontunjit veniturile pe seama șoferilor indisciplinați! vezi valoarea amenzilor

Serviciile din subordinea Primăriei Sibiu au aplicat peste 3000 de amenzi în 2014 șoferilor sibieni care au parcat neregulamentar. Unele dintre aceste amenzi au avut ca măsură complementară şi ridicarea autovehicului.

parcari sibiu

Reprezentanții Serviciul Ridicări Auto și Serviciul de Administrare a Domeniului Public, ambele subordonate Primăriei Sibiu, au aplicat amenzi, în 2014, în valoare totală de peste 56.000 de euro sibienilor care au parcat neregulamentar. Unele dintre măsurile complementare luate au constituit și ridicarea autovehicului, conform oficialilor din primărie.

[contextly_auto_sidebar id=”7Mqw7gmS9QmANSBzVxXMsl6OaEaylgXy”]

„Poliția Locală Sibiu, în colaborare cu Serviciul Ridicări Auto din cadrul SC Piețe SA a aplicat pe parcursul anului 2014 un număr de 1.748 de sancțiuni contravenționale care au prevăzut ca măsură complementară ridicarea autovehiculului. Suma totală prevăzută în aceste procese verbale drept amenzi a fost de 161.210 lei. La acestea se adaugă alte 1.478 de sancțiuni aplicate șoferilor care au parcat pe trotuare, zone verzi, spații destinate persoanelor cu handicap sau blocarea căilor de acces, cazuri în care s-a aplicat doar amendă, fără a fi dispusă măsura ridicării auto. De asemenea, Serviciul de Administrare a Domeniului Public a aplicat 1.843 de amenzi pentru parcare neregulamentară în valoare totală de 92.575 lei”, se arată într-un răspuns al Primăriei Sibiu.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu