ziua internațională a alegerilor celebrată și la sibiu

Dezbaterea cu tema „PRIMUL VOT”,  ce se va desfășura la Aula ”Avram Iancu” a Facultății de Litere și Arte , situată în Sibiu, Bulevardul Victoriei nr. 5-7, începând cu orele 10.30.vot1

Biroul Județean Sibiu  al  Autorității Electorale Permanente, în colaborare cu Instituția Prefectului Sibiu și cu Inspectoratul Scolar al Județului Sibiu, are onoarea de a vă invită în data de 10 februarie 2015, la dezbaterea cu tema „PRIMUL VOT”,  ce se va desfășura la Aula ”Avram Iancu” a Facultății de Litere și Arte , situată în Sibiu, Bulevardul Victoriei nr. 5-7, începând cu orele 10.30  precum și la  Amfiteatrul Liceului Tehnologic  ”Școala Națională de Gaz” , situat în Mediaș , str. Metanului nr. 1, începând cu orele 13.
Manifestarea se adaugă acţiunilor organizate pentru a celebra Ziua Internaţională a Alegerilor.
În cadrul întâlnirii vor fi prezentate, materiale informative despre semnificația și importanța alegerilor în consolidarea democrației, rolul și misiunea Autorității Electorale Permanente  în România, revista ”Expert Electoral”, precum și portalul www.primulvot.ro.
Reamintim faptul că, începând cu anul 2005, în cadrul Conferinței GEO (Global Elections Organization) s-a decis ca prima zi de joi din luna februarie a fiecărui an să fie declarată „Ziua Internațională a Alegerilor”.

[contextly_auto_sidebar id=”utgOzcUeAyBK63IfbUKaRwp2fJueXOmf”]

Ultima oră

Comentariul meu