iohannis luat la rost de luptătorul k1 daniel ghiță. mesajul e destul de dur!

Șeful statului a fost criticat chiar pe pagina sa de Facebook de către luptătorul K1, Daniel Ghiță. Iohannis este ”urecheat” pentru că susține doar două sporturi în România.iohannis

Klaus Iohannis a purtat noroc până la urmă echipei naționale de tenis a României, care a învins Spania în Fed Cup cu 3-2, în meciul disputat în weekend la Galați. Iohannis a fost prezent la eveniment, chiar în prima zi a confruntărilor, dar, susținerea sa publică și faptul că a postat o fotografie cu el alături de Simona Halep, nu a fost deloc pe placul tututor.
Luptătorul K1, Daniel Ghiță a postat și el un comentariu la respectiva fotografie, comentariu în care spune că Iohannis nu ar trebui să se limiteze în a susține doar două sporturi din România.
”Se pare ca dvs sustineti doar doua sporturi in Romania:Tenisul si Fotbalul?! Eu am reprezentat si reprezint Romania cu mandrie peste tot in lume. Raman uimit de afirmatia dvs. Presedintele unei tari ar trebui sa sustina toate sporturile”, a scris Ghiță.
De aici si până la o adevărată dezbatere nu a mai fost decât un mic pas, pe pagina de Facebook a președintelui pornindu-se o adevărată discuție.

[contextly_auto_sidebar id=”JZ7Hn0qtpCaZiSzedLjpzRomxFxhQyfY”]

Ultima oră

Comentariul meu