cresc tarifele la muzeul în aer liber și în toate locațiile cnm astra! iată cât va costa intrarea

Tarifele percepute de CNM Astra Sibiu vor crește în acest an. Consilierii județeni vor aproba joi noua grila de tarife. Impozitele, taxele locale şi restul tarifelor instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean rămân neschimbate.muzeu

 

Impozitele, taxele locale şi tarifele instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu vor rămâne nemodificate în 2015, excepţie făcând muzeul în aer liber şi CNM Astra Sibiu, se arată într-un proiect de hotărâre al consilierilor judeţeni.

[contextly_auto_sidebar id=”XCQ0Yei5jxfASCWOGohmDd6KqNlHWOXn”]

Deşi în notele de fundamentare, şefii unor instituţii au solicitat modificarea unor tarife, argumentând creşterile cheltuielilor, conducerea Consiliului Judeţean a decis să păstreze acelaşi nivel al taxelor şi impozitelor. Astfel, conform proiectului de hotărâre, cei ce doresc să facă o plimbare în aer liber vor fi nevoiţi să scoată din buzunare 17 lei, faţă de 15 lei cât este în prezent, în vreme ce pensionarii vor trebui să achite 10 lei, faţă de 7,5 lei cât este tariful actual. Nici abonamentele nu scapă de majorare. Mai exact, un abonament familial unic, valabil pentru toate unitățile muzeale ale complexului pentru un an de zile, va costa 80 lei, comparativ cu 50 lei. De asemenea, taxa de filmare în muzeu pentru persoanele fizice va crește de la 50 lei la 150 lei pe oră, în vreme ce taxa de fotografiere grupuri organizate (cununii, botezuri, etc) va crește de la 50 lei/aparat/zi la 200 lei/aparat/zi.

 

Ultima oră

Comentariul meu