concediat din cauza băncii: îl sunau la birou să-i ceara ratele

Un tanar din Ploiesti care a lucrat in domeniul bancar spune ca a fost concediat dupa ce reprezentantii bancii la care are un credit in franci elvetieni l-au sunat in mod repetat la serviciu si i-au pus poprire pe salariu, in conditiile in care nu a mai putut plati ratele din cauza cresterii monedei.

Marius Gheorghe, in varsta de 27 de ani, a contractat, in anul 2007, un credit de 10.900 de franci elvetieni, pentru a-si cumpara un autoturism. La momentul respectiv, francul era in jur de 2,1 lei, iar rata lunara se ridica la 450 de lei.

”Am luat creditul in anul 2007. Bancile erau innebunite sa dea imprumuturi in franci elvetieni, probabil se stia ce se va intampla. In 2009, rata imi crescuse deja de la 450 de lei la 650 de lei, ceea ce a contat foarte mult in bugetul familiei mele”, a declarat barbatul.

Marius Gheorghe era jurnalist in momentul in care a contractat creditul in franci elvetieni, dar ulterior s-a angajat in domeniul bancar.

El spune ca a fost concediat in luna ianuarie, dupa ce, nemaiputand sa isi plateasca ratele inca din 2010, reprezentantii bancii au inceput sa sune zilnic la angajatorul sau, reclamand ca acesta nu isi achita ratele >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu