accident pe transfăgărășan la cârțișoara. trei persoane rănite!

Un accident de circulație a avut loc duminică după amiază pe drumul național  7C în apropiere de localitatea sibiană Cârțișoara. Două femei și o fetiță de 3 ani au fost transportate la spitalul din Victoria (jud. Brașov).zapada

Accidentul a avut loc pe DN7C, langa Cirtisoara. Vorbim de o coliziune intre 2 autoturisme înmatriculate în Vâlcea și Timișoara.
Se pare că un șofer în vârstă de 54 de ani din județul Vâlcea, circula dinspre Bâlea Cascadă către Sibiu, iar mașina cu care mergea aderapat și a intrat pe contrasens unde a lovit frontal o mașină condusă de un șofer din Timișoara, în vârstă de 34 de ani
Trei persoane au fost rănite în urma coliziunii, respectiv o femeie de 56 de ani din Vâlcea, o tânără de 26 de ani din Timișoara și o fetiță de 3 ani tot din Timișoara. Acestea au fost transportate pentru investigații medicale la spitalul din Victoria.
Carosabilul în zona în care a avut loc accidentul este acoperit cu zapada viscolita, iar în zonă se acționează cu utilaje pentru deszapezire. foto arhiva.

[contextly_auto_sidebar id=”rqt4DMMePVTZpFkW3VB8zKnsIBNjEvrN”]

Ultima oră

Comentariul meu