clujul și-a luat revanșa la sibiu. a bătut pe csu în sala transilvania!

CSU Sibiu a pierdut derbiul Ardealului în fața celor de la U BT Cluj. Oaspeții s-au impus cu 62-71, la capătul unei partide care a fost sub semnul echilibrului preț de 33 de minute.ceskovic

Sibiul a jucat cap la cap cu rivala din Cluj mai bine de trei sferturi. Ambele echipe au alternat la conducere pe tabelă, dar nici una nu s-a distanțat. A fost 12-12 după 10 minute și 30-30 la jumătatea meciului.
CSU a dat semne că se poate desprinde și a câștigat sfertul trei cu 17-12. A fost însă numai o apă de ploaie. Clujul a revenit senzațional și a marcat în ultimele 10 minute aproape tot atâtea puncte cânt înscrisese în primele 20 ale meciului.
Oaspeții s-au impus până la urmă la nouă puncte diferență, o diferență care pe teren nu a fost deloc așa de mare.
Sibienii au plătit tribut unei bănci prea ”scurte”, coroborată cu un meci mai puțin reușit al lui Bojovic, dar și al lui Lee.
CSU joacă etapa viitoare tot acasă, cu Steaua, un meci pe care trebuie neapărat să îl câștige dacă vrea să aibă cât de cât liniște în privința prezenței în play-off.

CSU Sibiu:
Lee 3, Bojovic 7, Calotă 4, Popovic 5, Johnson 13, Ceskovic 11, Hurd 19

U BT:
Barnette 13, Turner 2, Baciu 1, Jucan 2, Milage 13, Silvășan 12, Jones 6, Lalovic 2, Mandache 2, Hargrove 18.

”Cesko„ primit călduros
Chiar dacă nu a strălucit la fel ca și în meciul de la Oradea, Ceskovic a fost primit cu căldură de fanii lui CSU. Acesta a marcat 11 puncte la prima sa prezență în tricoul lui CSU Sibiu, din acest sezon. Meciul a fost întrerupt în mai multe rânduri din cauza unor defecțiuni ale tabelei electronice. Fanii au fost din nou la înălțime, umplând Sala Transilvania. Și oaspeții au avut o galerie formată din aproximativ 40 de persoane.

Declarații după meci. Țenter fericit, Perisic reținut
Antenorii celor două echipe au mărturisit la conferința de presă de după meci că au avut emoții. Țenter a fost fericit, iar Perisic a dat vina pe faptul că echipa sa nu are un lot la fel de puternic ca al clujenilor.
Urmăriți mai jos declarațiile celor doi antrenori.

[contextly_auto_sidebar id=”WbzAn8rWQZHkDBXF4iNurwJoYDiPEHJh”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu