Sibiul merge cu spectacole la Carnavalul de la Veneția

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu va reprezenta România la Carnavalul Internațional al Copiilor de la Veneția printr-o serie de 5 reprezentații cu spectacolul „Greierele aproape faimos / Il grillo quasi famoso”, ce vor avea loc în perioada 8 – 13 februarie.

„Greierele aproape faimos” este o producție cu marionete și actori la vedere, ce îi va încânta pe cei mai mici prin aventura muzicală a unui greier hotărât să își implinească visul de a cânta, prin muncă şi perseverenţă. Spectacolul Teatrului Gong va fi prezentat în limba italiană și va avea loc la spațiile Arsenalului din Veneția (Corderie dell’Arsenale). Din distribuția spectacolului fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea. Producția teatrului sibian are o durată de aproximativ 50 de minute și este recomandată copiilor cu vârsta între 3 și 12 ani.
Evenimentul este organizat de Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia şi Teatrul pentru Tineret şi Copii „Gong” din Sibiu, cu sprijinul Institutului Cultural Român din Bucureşti, la invitația organizatorilor Bienalei de la Veneţia.

Programul reprezentaţiilor:
Duminică, 8 februarie, orele 11.00;
Marţi, 10 februarie, orele 14.30;
Miercuri, 11 februarie, orele 14.30;
Joi, 12 februarie, orele 16.30;
Vineri, 13 februarie, orele 14.30.

[contextly_auto_sidebar id=”gHXGtsJJHfNuD2eVOQZEaKVZGcRVwzXI”]

Ultima oră

Comentariul meu