record de furturi din mașini la sibiu! situația este îngrijorătoare!

Se pare că hoții din autovehicule nu duc lipsă de activitate în această perioadă. Numai în ultimele 48 de ore, au fost semnalate 6 cazuri de furturi din autoturisme.

furt auto

De la începutul anului până în prezent, la nivel de județ, au fost semnalate 36 de furturi din autovehicule (dintre care 12 furturi de componente: oglinzi, roți, capace de roți etc), se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Sibiu.

[contextly_auto_sidebar id=”4vEKb4nz2PZRLdxJ8Li0PVyCRJRpptRQ”]

Conform polițiștilor, în toate situațiile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și furt calificat, o persoană fiind deja trimisă în judecată, iar în cazul altor 15 persoane suspecte sunt în desfășurare cercetările pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale. „Din cele 36 de sesizări privind furturi din autovehicule, 6 au fost semnalate în ultimele 48 de ore. Proprietari de autoturisme au sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, pe timpul nopții, autoturismele lor, parcate pe raza municipiului Sibiu, au fost sparte, din interior fiind sustrase bunuri: borsete cu acte de identitate sau acte ale autoturismelor, bani, ștampile, tablete, telefoane mobile. Cu toate că mașinile erau parcate în locuri special amenajate și iluminate, bunurile lăsate la vedere au crescut gradul de expunere în fața infractorilor, infractori care au acționat rapid și i-au păgubit pe proprietari”, susțin polițiștii sibieni.

Ultima oră

Comentariul meu