pe ce sunt cheltuiți banii județului în 2015! uite pe ce se duc banii

Consilierii județeni vor aproba, joi, 12 februarie, viitorul buget al județului pe 2015. O parte din banii județului vor fi direcționați pentru lucrări noi necesare centrelor de plasament sau de persoane vârstnice din județ, dar și pe reabilitatea unor drumuri județene.

consiliul judetean sibiu

Proiectul de buget al judeţului Sibiu pentru anul 2015 a fost făcut public şi poate fi consultat de către toţi cei interesaţi, pe site-ul instituţiei, fiind postat pe site-ul instituţiei, www.cjsibiu.ro.

[contextly_auto_sidebar id=”yidLRTiu6dOkVXVGoLftHqktmsgk3wpi”]
Potrivit proiecţiei bugetare pe 2015, CJ Sibiu a bugetat venituri de 257,72 milioane de lei, capitolul cheltuieli fiind de 274,12 milioane de lei. Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului se va afla pe masa consilierilor judeţeni pe 12 februarie care vor trebui să voteze, împreună cu anexe, acest proiect de buget.
Conform anexei obiectivelor de investiţii pe anul 2015, finanţate din bugetul propriu şi fonduri externe, din totalul de 271 milioane de lei, aproximativ 239 de milioane lei sunt destinate lucrărilor de investiţii începute în anii trecuţi, 15 milioane lei sunt alocaţi unor investiţii noi, iar 16 milioane lei sunt prevăzuţi pentru achiziţia de bunuri şi alte cheltuieli de investiţii.

ISU şi centrele de plasament

Proiectul de buget pe 2015 prevede contractarea de lucrări noi pentru dotarea centrului de comandă al ISU Sibiu, în valoare de 400,000 lei, iar pentru construirea unui sediu pentru persoane vârstnice din Biertan vor fi alocați 9,5 milioane de lei. De asemenea, pentru centrul de plasament Turnu Roșu vor fi alocați 3,6 milioane de lei, iar pentru centrul de plasament Guliver 3,9 milioane lei, toate acestea fiind lucrări noi. Chiar dacă nu sunt lucrări noi, CJ Sibiu a prevăzut cheltuieli de 116 milioane lei pentru sistemul integrat de management al deșeurilor.

Pentru lista completă a veniturilor şi cheltuielilor Consiliului Judeţean Sibiu pe 2015 CLICK AICI

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Va rog sa o lasati mai incet cu titlurile astea ce cancan. Eu cel putin o sa ma dezabonez altfel…