diversiunea lui escu: "sodoma si gomora" de astazi

Sodoma şi Gomora. Astăzi, simpla rostire a numelor lor a ajuns să evoce decadenţa şi corupţia manifestate în cel mai înalt grad, limita inferioară la care omul poate ajunge, din punct de vedere moral, prin păcat. Păcatul sodomiei denumeşte orice manifestare anormală de natură sexuală, dar  nu numai atat. Etimologic, rădăcina cuvântului, sodom, înseamnă a (se) nimici, a (se) prăpădi.

sodoma-si-gomora

 POVESTEA BIBLICA 

„24.

Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma şi Gomora ploaie de pucioasă şi foc din cer de la Domnul (Facere)”

Din Sodoma, doar nepotul lui Avraam, LOT, şi familia sa, soţia şi cele două fiice, au fost salvaţi de Dumnezeu. (!? Sa nu uitam ca si Lucifer are puterea asta daca faci pactul cu el).

„30. Apoi a ieşit Lot din Ţoar şi sa aşezat în munte, împreună cu cele două fete ale sale, căci se temea să locuiască în Ţoar”. (Facere).
 Femeia lui Lot, însă, în fuga lor spre munţi, nesocotind porunca de a nu se uita înapoi, „s-a prefăcut în stâlp de sare“.

SODOMA SI GOMORA LUI ESCU

Suprapunad povestea biblica peste evenimentele din zilele noastre, evident ca nu este  ESCU un LOT al sfinteniei, ba dimpotriva, insa plecarea lui de la carmuirea Sodomei si Gomorei mioritice, fuga de tipul” dupa mine potopul”, impreuna cu cele doua fiice ale sale, precum si parjolul ce a urmat, se aseamana izbitor cu efectul pildei.

 Aparent indestructibila si totodata malefica strategia pe care ESCU a pus-o in joc la plecarea” sa din Sodoma si Gomora din subteran si care e scoasa acum la lumina pentru ca sa o vedem astazi pe toate canalele media si sa nu privim sprea altceva! O diversiune care a mutat atentia de la el si faptele sale, astfel incat,  in loc sa fie-ESCU cel incoltit,  i-a facut sa se manance si sa se sodomizeze intre ei, pe cei care i-au slujit pana atunci jocurile.  O diversiune care a aruncat foc si pucioasa pe TOTI, a unui jucator care nu s-a dezmintit ca nu are  nici mama, nici tata, nici frate atunci cand trebuie sa-si salveze pielea! Are doar fiice. Doua. Iar sotia a fost transformata cu mult inainte in „stalp de sare”, de piatra, de gheata…de ce o fi fost,..de pe atunci cand „caldura” venea de la ALTA.
 CENUSAREASA BLONDA SI CAPRA CU 3 IEZI
Dar si ea, cealalta, a fost pana la urma „sedusa si abandonata”, ca toti ceilalti. Chiar daca fost asteptat la BAL, cu covorul rosu, in care Cenusareasa era dispusa sa-si piarda pantoful, Printul  insa nu a mai venit…A fost acesta un prim semnal al lepadarii!

Pentru ca ESCU si-a gasit un alt rol, intr-o piesa de  teatru ieftin, jucata neconvingator, gen „Capra cu trei iezi”, sau mai bine zis nepoti..in care nici un Lup nu poate indrazni sa-si infiga coltii, de frica cainilor de PAZA.

 DIVERSIUNEA SI PRACTICILE SODOMIEI

Desigur nici dintre CEILALTI, care l-au servit, n-a scapat nimeni de foc si pucioasa! Pentru ca a (se) nimici, a (se) prăpădi (vezi traducerea Sodomei) a fost obiectivul cheie al stategiei de tipul „dezbina si condu”, chiar daca a conduce nu mai are loc de la Palat, ci din umbra.

Daca in trecut practicile SODOMICE erau cele condamnate, motiv pentru care personajele au fost incendiate, acum insa, in democratie, ele sunt firesti si ingaduite la propriu ca practica propriu-zisa de gen. Doar ca  astazi vedem cum s-au pervertit  acestea in plan socio-politic,  la figurat, iar strategia de tip diversionist a lui ESCU exact asta urmareste.

 ULTIMUL VERDICT

Si ce ultim gest face acest LOT devenit un malefic al zilelor noastre !? Desavarseste bancul mioritic avand ca replica „Ultimul stinge lumina”! Cum!? As zice stinge lumina la Palat si arunca cu foc si pucioasa in urma sa !! Ajutat de soldateii cu epoleti , de catre cei cu roba si de cei cu ochi albastri.

17. Şi, scoţându-l afară, unul din Ei a zis: „Mântuieşte-ţi sufletul tău! Să nu te uiţi înapoi, nici să te opreşti în câmp, ci fugi în munte, ca să nu pieri cu ei!”

 

Si a fugit si sta ascuns. Dar nu spre mantuirea sufletului. Ci spre desavarsirea pactului cu diavolul, asa ca ultim autograf. Doar ca ca lepadarea de EI nu trece neobservata si nici nu spala pacatul, caci Dumnezeu,  si nu Curtea Constitutionala, conchide ULTIMUL VERDICT, care il include si pe ESCU:

„TOTI sunt înaintea Mea ca Sodoma, şi locuitorii Ierusalimului ca Gomora.“ (Ieremia 23, 14). „…oamenii aceştia, târâţi de visările lor, îşi pângăresc la fel (ca şi cei din Sodoma) trupul, nesocotesc stăpânirea şi batjocoresc dregătoriile.“ (Iuda 7, 8).


P.S. Aceasta scriere este un eseu psiho-filozofic. Orice asemanare cu persoane reale este pur intamplatoare.

 

[contextly_auto_sidebar id=”GmJkltw4bYrmc89NNa43AogykRMCcBOq”]

Ultima oră

Comentariul meu