cum arata un oras congelat - s-a intamplat in siberia

thumbnail for 159881Un oras din Siberia s-a congelat, dupa ce conducta de apa calda s-a spart pe temperaturi de minus 40. Din cauza unei furtuni extrem de puternice, conducta cu apa calda a orasului Dudinka s-a spart, iar apa care a inundat strazile localitatii a inghetat complet, din cauza temperaturilor ce ajungeau pana la minus 40 de grade, scrie Daily Mail.

Dudinka este un oras situat in regiunea Krasnoiarsk Krai, din mijlocul Siberiei, in apropierea Oceanului Arctic. El are aproximativ 22.000 de locuitori. Conducta de apa a orasului s-a spart in timpul noptii, iar masinile stationate pe strazi au ramas blocate in imensele blocuri de gheata.Fotografii si inregistrari video din oras au fost postate pe retele de socializare de catre locuitori ai acestuia.

„Cei care nu stiu cat de frig este la noi trebuie doar sa se uite pe aceste fotografii. Chiar si conductele cu apa calda au inghetat si s-au spart, iar apa ajunsa pe strazi s-a transformat in imense blocuri de gheata”, a declarat un purtator de cuvant al primariei.

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu