alegeri pentru un nou primar la sibiu. știm când vor avea loc!

Guvernul ar putea adopta miercuri o hotărâre prin care să fie organizate alegeri locale parțiale în mai multe localități din România, inclusiv la Sibiu.

votare

Alegerile parţiale pentru o serie de mandate vacante din administraţia publică locală, inclusiv la Sibiu, ar putea fi organizate la 22 martie, o altă dată care a fost luată în calcul fiind 29 martie, conform unor surse din Guvern, citate de Mediafax. Hotărârea de guvern prin care este aprobată data organizării alegerilor locale parţiale poate fi adoptată în şedinţa de miercuri a Guvernului.

[contextly_auto_sidebar id=”e0M6EYX9PngVdpBboT7gh6UuGyEWmiVR”]
Subiectul organizării alegerilor parţiale s-a aflat şi pe agenda discuţiilor preşedintelui Klaus Iohannis cu partidele parlamentare, săptămâna trecută, la Palatul Cotroceni. Liderii PNL au declarat, după consultări, că un subiect discutat cu şeful statului a privit refuzul Guvernului de a organiza alegeri parţiale pentru o serie de mandate vacante din administraţia publică locală.

Doar Fodor până acum

Până în prezent, doar actualul primar interimar al Sibiului, Astrid Fodor, și-a anunțat oficial candidatura la fotoliul de edil-șef din partea FDGR. Restul liderilor politici locali s-au abținut, deocamdată, să facă un anunț oficial cu privire la posibilele candidaturi.

 

Ultima oră

Comentariul meu