ora de sibiu live - pe ce se duc banii sibiului în 2015. înregistrarea ședinței de aprobare a bugetului!

Proiectul de buget local elaborat de Municipiul Sibiu pentru anul 2015 însumează 486.044.210 lei. Consiliul Local Sibiu s-a reunit în ședință extraordinară marți, 3 februarie, la ora 14 pentru a aproba bugetul local pentru anul 2015. Ora de Sibiu a transmis în direct această ședință.astrid fodor

Cea mai mare parte a veniturilor anului 2015 provine din cotele defalcate pe impozitul pe venit – aproape 37%.
Din cote defalcate din TVA primăria se bazează pe 25% din venituri, deci în jur de 96 de milioane de lei. De la Comunitatea Europeană primăria se așteaptă să primească în jur de 11 % din veniturile anului 2015. Aici sunt incluse și subvențiile pe care municipalitatea le primește de la bugetul de stat pentru derularea proiectelor europene. Veniturile primăriei se compun din impozite și taxe locale, din amenzi și concesiuni, etc, și se ridică la 27%.
Veniturile anului 2015 – 342 milioane de lei se duc spre secțiunea de funcționare și 141,8 milioane către secțiunea de dezvoltare.

”Dacă vorbim despre secțiunea de funcționare, cea mai mare parte a banilor se duc către învățământ – aproximativ 93 de milioane de lei se duc către învățământ, ceea ce înseamnă  27%. La acest capitol ne referim la salariile din învățământ și la cheltuielile materiale”, a spus primarul Astrid Fodor, la prezentarea proiectului de buget către mass-media locală, avută loc pe 19 ianuarie.
VEZI ÎNREGISTRAREA ȘEDINȚEI EXTRAORDINARE ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Vezi ce spune Fodor despre situatia de la DPC SIBIU
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=VQaBQPaTQ4U”]
[contextly_auto_sidebar id=”g1JcEUghswOBJErJsaW7ScVADErnp2Gk”]

Ultima oră

Comentariul meu