VIDEO FOTO Durere la înmormântarea lui Cristian Pavel. Președintele vizibil emoționat!

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat sâmbătă dimineață la ceremonialul de înmormântare al prietenului său Cristian Pavel. Aproximativ 100 de persoane au fost prezente la cimitirul Municipal din Sibiu. Ora de Sibiu a transmis live participarea președintelui la funeralii.iohannis si carmen SCRISA

Zi tristă pentru președintele României și apropiații acestuia. Klaus Iohannis a participat alături de soția sa, Carmen, la funeraliile prietenului său, Cristian Pavel, cel care a fost găsit spânzurat miercuri dimineață în casa părinților săi din Sibiu.
Președintele a venit la ceremonie cu puțin timp înainte de ora 11.00 și a pășit vizibil emoționat în capela unde trupul neînsuflețit al acestuia era depus. Iohannis și Carmen au adus o coroană de flori în semn de omagiu și au însoțit cortegiul funeral pe jos până în zona în care sicriul a fost coborât în mormânt.
Soția președintelui a fost extrem de emoționată. Prima doamnă a vărsat mai multe lacrimi pentru cel care le-a fost prieten de familie, chiar dacă a încercat din răsputeri să își ascundă emoțiile. Și președintele României a fost emoționat. Klaus Iohannis a îmbrățișat familia celui decedat și le-a transmis acestora sincere condoleanțe, imediat după scurta ceremonie religioasă avută loc chiar la mormântul lui Pavel.
La înmormântarea fostului director adjunct de la Tursib a venit și primarul actual al Sibiului, Astrid Fodor, precum și apropiați ai familiei acestuia printre care Consulul Germaniei la Sibiu, consulul onorific al Austriei la Sibiu, membrii marcanți ai FDGR, profesori universitari, șeful IPJ Sibiu și colegi de serviciu ai celui decedat.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA TRANSMISIEI ÎN DIRECT DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI PAVEL
Apropiaţi ai familiei Pavel susţin că directorul tehnic al Tursib şi soţia sa, care este consilier local din partea FDGR, aveau probleme în căsnicie în ultima perioadă şi acesta ar putea fi motivul pentru care a decis să-şi pună capăt zilelor. Apropiaţii spun că tocmai din cauza problemelor în căsnicie, se apucase să renoveze casa mamei sale, intenţionând să se mute acolo. Pavel și soția sa, Anita, aveau trei copii, toți fiind prezenți la înmormântarea tatălui lor.
VEZI MAI JOS UN REZUMAT AL TRANSMISIEI LIVE SI IMAGINI EMOȚIONANTE CU IOHANNIS ȘI SOȚIA SA
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=HPPZNFmqIKk”]
[contextly_auto_sidebar id=”RqtMnBUzO9G461TDsSE4Dc7IssbutK85″]

Ultima oră

Comentariul meu