csu joacă vineri la oradea. ceskovic oficial în locul lui seals în lotul deplasat (video)

Sibiul joacă vineri seară în deplasare cu CSM Oradea. Meciul de la ora 20.00 este în direct pe canalul Digi Sport. Ceskovic a fost inclus în lotul deplasat pentru această partidă.ceskovic

Sibienii au plecat de joi spre Oradea. În ciuda înfrângerii din etapa trecută de pe propriul teren în fața campioanei Asesoft, sibienii merg încrezători pe terenul orădenilor, mai ales că i-au învins și în Cupa României, în toamna anului trecut.
„Eu nu am jucat până acum cu Oradea, dar am urmărit câteva înregistrări cu meciurile lor. Au o echipă bună, jucătorii lor sunt buni la aruncări. Va fi, cu siguranță, un meci foarte dificil, mai ales că se joacă pe terenul lor, la Oradea”, a spus la plecare Gediminas Zyle.
Antrenorul Miodrag Perisic crede că meciul va fi extrem de greu, dar Sibiul merge să scoată un rezultat bun la Oradea.”Am câștigat ultimele trei meciuri cu Oradea, la diferențe foarte mici. Jucăm cu o echipă foarte bună, care a fost în finală, sezonul trecut iar partida are loc pe terenul lor. Meciul va fi, cu siguranță, dificil, ca și celelalte din campionat. Noi ne-am pregătit foarte bine și mergem acolo pentru a face un rezultat cât mai bun”, a spus Perisic.

Cum explică Perisic readucerea lui Ceskovic la echipă
Miodrag Persic a vorbit și de transferul lui Ceskovic, dar și despre despărțirea de americanul LeVar Seals. ”Ceskovic a mai jucat în echipa noastră și sper să se acomodeze rapid. Aceasta a fost și ideea. Să schimbăm ceva care să aducă mai multă  creativitate în joc. Aveam nevoie de un jucător pe o altă poziție, iar ceea ce a contat în alegerea lui Ceskovic, a fost faptul că a mai jucat cu 5 dintre membrii echipei. Asta înseamnă că ne cunoaște iar după 5, 10 sau 15 zile de acomodare va fi ca și când nici n-ar fi lipsit. Cu această ocazie vreau să îi mulțumesc lui Levar pentru tot ce a făcut pentru echipă.”, a mai adugat Perisic.
Partida de vineri,  începe la ora 20:00 și este transmisă în direct de Digi Sport.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=mb3FBs6tDPM”]
[contextly_auto_sidebar id=”Ur5gpA2STVVEnCuwJqEUR7E5GnIsoPvh”]

Ultima oră

Comentariul meu