viol la mediaș. o elevă de 16 ani din oraș molestată de un proxenet!

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reținut de polițiștiuni din Mediaș după ce a violat și a agresat o tânără de 16 ani. Se pare că bărbatul era cunoscut în urbea de pe Târnava Mare, ca fiind proxenet.viol

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş, a fost reţinut ieri pentru 24 de ore fiind cercetat de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi proxenetism.
În dimineaţa zilei de ieri, o minoră de 16 ani a sesizat Poliţia Municipiului Mediaş cu privire la faptul că a fost victima unui viol, indicând şi persoana acuzată de această faptă.
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au început de urgenţă cercetările, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, iar în urma investigaţiilor a fost identificat şi condus la sediul poliţiei bărbatul suspectat de săvârşirea acestei fapte.
”În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a conturat împotriva suspectului şi săvârşirea infracţiunii de proxenetism. În fapt, suspectul, prin constrângere fizică şi psihică, a determinat mai multe fete să se prostitueze. Această activitate urmează a fi documentată de poliţiştii din Mediaş”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Din probatorului administrat în cauză şi a concluziilor provizorii emise de Serviciul de Medicină Legală Sibiu în urma examinării medico legale a victimei împotriva suspectului s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi proxenetism, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 218 alin.1 şi 2 şi art. 213 cod penal.

[contextly_auto_sidebar id=”L0oNtKJgp34mM83yreGLWNAvSRqE4Vvj”]

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu