video - ce spun vecinii despre sinuciderea directorului de la tursib

Vecinii casei părintești a lui Cristian Pavel, de pe strada Cugir, au declarat pentru Oradesibiu.ro că fostul director al regiei de transport din Sibiu nu era o fire foarte comunicativă. Unii dintre ei au spus că nici măcar n-au știut că mai locuieşte cineva acolo. 

cristian pavel casa 5

Vecinii lui Cristian Pavel susțin că fostul director de la Tursib, Cristian Pavel, era mai reținut și nu stătea prea mult de vorbă cu ei.  „Nu era un domn care să comunice. Ultima oară l-am văzut acum vreo trei zile, cam așa ceva. A venit cu mașina și apoi a plecat. N-am știut ce s-a întâmplat aici. Am vazut o mașină de la medicină legală. Îl cunoșteam doar pe fratele lui, dar a murit și el…Nu mai stătea nimeni aici. Mai venea el din când în când pe aici. Era un om mai închis, nu prea statea de vorbă cu vecinii”, susține unul dintre vecinii casei unde a fost găsit spânzurat de soția sa și unul dintre prieteni.

[contextly_auto_sidebar id=”6H9z3Cy6BC7LcwO0Z49jPsVZ5dDceK1W”]
Alți vecini nu știau cine locuiește acolo, ci au cunoscut-o pe mama și pe fratele său, ambii decedați. „O cunoșteam pe mama sa, dar pe el nu l-am cunoscut. Il cunoșteam pe celălalt fiu, care a decedat mai demult. Parcă cel care lucra la Tursib (n.r. – Cristian Pavel) era prieten cu Iohannis, dar eu nu l-am văzut niciodată pe aici”, a spus un alt vecin.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=gFjBjm_o1ig”]

Ultima oră

Comentariul meu