s-a stabilit vinovatul în cazul accidentului în care un tânăr a murit carbonizat la șeica mare pe dn14 (video)

Polițiștii care au instrumentat cazul unuia din cele mai grave accidente de circulație produse în ultimii ani în județul Sibiu, au stabilit cauzele exacte ale producerii evenimentului rutier de la Șeica Mare. Tânărul de 28 de ani se face vinovat, dar șoferul TIR-ului este acuzat de ”omor din  culpă”.accident seica mare (1)

Se pare că oricât de mult am insista să se respecte normele rutiere, oricâte sfaturi am da, oricâte recomandări am face, cu oricâte atenţionări am veni în fiecare zi, accidentele rutiere se produc şi, din păcate, consecinţele sunt deosebit de grave.
”Un sibian în vârstă de 28 de ani a condus autoturismul pe DN 14, în afara localităţii Şeica Mare, dinspre Mediaş spre Sibiu, şi, pe fondul neadaptării vitezei în condiţii de drum în curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu capul tractor al unui ansamblu TIR care circula regulamentar din sens opus, condus de un şofer de 42 de ani din judeţul Mureş”, se arată într-o notă informativă a IPJ Sibiu.

Șoferul TIR-ului acuzat de omor din culpă
În urma impactului puternic, ambele autovehicule au ieşit în afara părţii carosabile, iar autoturismul a luat foc. Sibianul a rămas încarcerat şi a decedat în urma incendiului, echipajele de prim ajutor sosite la faţa locului găsindu-i trupul carbonizat. Al doilea şofer a fost şi el rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Municipal Mediaş în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.
”Cercetările poliţiştilor continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs acest accident rutier deosebit de grav”, se mai arată în comunicatul IPJ Sibiu.
VEZI AICI GALERIE FOTO ȘI VIDEO DE LA ACCIDENTUL DE PE DN14 DIN ȘEICA MARE

[contextly_auto_sidebar id=”me9TNmV1JQWI915Ojeus6ErK1IZXphnp”]

Ultima oră

Comentariul meu