fetița abandonată pe scări la polisano, externată alături de mama ei. uite cum o cheamă!

Micuța abandonată după naștere de mama ei în fața spitalului european Polisano, a fost externată joi de dimineață, alături de aceasta, de la Spitalul Județean Sibiu. Fetița, a primit numele de Sofia din partea mamei sale.fetita abandonata

[contextly_auto_sidebar id=”HG0O1NmNGAnDQJMQI3qflPVVfdz8ILg3″]Final fericit pentru fetița care a fost aruncată pe scări de mama ei, după câteva zile de la naștere. Micuța a fost lăsată într-o pungă în fața spitalului Polisano, iar de aici a început o adevărată cursă de descoperire a celei care a făcut acest gest.
Micuța a fost internată la Spitalul Județean Sibiu, iar mama ei a apărut acolo după câteva zile și a fost internată alături de micuță, asta după ce a dat declarații la poliție vizavi de gestul făcut.
Femeia i-a pus și un nume fetiței sale. SOFIA a fost externată joi dimineață alături de mama ei, cu care a plecat la domiciliul acesteia din județul Vâlcea.
”Ambele aveau o stare de sănătate bună la externare. Din punct de vedere medical erau în regulă”, a explicat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Da cum sa-i mai dati copila inapoi dupa ce a lasat-o in frig si n-a vrut sa stie de ea? Daca patea ceva copila o mai lua inapoi oare? Autoritati de toata groaza la noi aici!!