directorul de la tursib, care s-a sinucis avea dosar penal. s-a urcat băut la volan! (video)

Moartea tragică a lui Cristian Pavel, pare să se elucideze încetul cu încetul. Directorul adjunct de la Tursib a fost prins sâmbăta trecută conducând băut la volan pe o stradă din municipiul Sibiu. Alcoolemia indicată de aparatul etilotest a fost de peste 1 la mie. Se pare că el s-ar fi spânzurat pe parcursul zilei de marți.pavel ok

[contextly_auto_sidebar id=”b2cGIqWIHWVXon53jSuWIhxpV0dPNjSq”]Noi indicii apar în cazul morții directorului adjunct de la Tursib Sibiu. Acesta a avut probleme în trafic în Sibiu, cu câteva zile înainte să se sinucidă. Mai exact Cristian Pavel a fost oprit în noaptea de sâmbătă spre duminică de către un echipaj de poliție, în cadrul unui control de rutină avut loc în municipiul Sibiu. Acesta a fost controlat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul surprinzător. ”A fost indentificat circulând în trafic cu o alcoolemie de 1,15 de către un echipaj de la Serviciul Rutier. A fost coperant și a mers și la spital pentru recoltarea de probe de sânge”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.

Vezi si: De ce s-a sinucis directorul Tursib

Faptul că împotriva lui s-a început urmărirea penală pentru conducere pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, pare să îl fi mâhnit foarte tare pe Cristian Pavel.
Reamintim că acesta a fost găsit spânzurat în dimineața zilei de 28 ianuarie, în casa părinților săi, chiar de către soție și un prieten de al său. Medicii care fac autopsia lui Pavel au stabilit, conform unor surse oficiale că acesta s-ar fi spânzurat cu 24 de ore mai devreme de descoperirea făcută de către soția sa. Pavel va fi înmormântat cel mai probabil sâmbătă, la Sibiu.

VEZI VIDEO SI FOTO DE LA LOCUL ÎN CARE A FOST GĂSIT MORT CRISTIAN PAVEL

 

Ultima oră

Comentariul meu