video foto tragedie pe dn14. un tânăr din sibiu a ars de viu și a murit carbonizat!

Accident îngrozitor pe DN14 în apropiere de Șeica Mare. Un tânăr de 28 de ani din Sibiu, a murit carbonizat, după ce mașina în care era, a luat foc în urma unei tamponări cu un TIR înmatriculat în județul Harghita.prima poza

Accidentul a avut loc miercuri seară în jurul orei 18.00. La ieșirea din Șeica Mare, un tânăr a intrat pe contrasens cu o Dacia Logan și s-a tamponat frontal cu un TIR ce circula regulamentar. Impactul a fost așa de puternic încât Dacia Logan a luat foc în câteva secunde. Șoferul a rămas prins ca într-o capcană în mașină și a ars de viu. La sosirea pompierilor, aceștia nu au mai putut face nimic pentru tânărul în vârstă de 28 de ani.
”Detasamentul de pompieri Mediaș a intervenit pentru stingerea unui incendiu la o Dacia Logan, în urma unui accident rutier. În urma incendiului a decedat o persoană. Când am ajuns mașina era deja în flăcări. S-a încercat să intervenim,dar nu am mai putut face nimic pentru victimă. Mașina a ars în totalitate”, spune subofițerul Patrichi Vasile, de la Pompieri Mediaș.

Tânărul vinovat de producerea accidentului
Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit la primele cercetări că vinovat de producerea acestui tragic accident este chiar tânărul care a murit carbonizat, iar șoferul tir-ului în care a intrat a ajuns și el la spitalul din Mediaș.
”În jurul orelor 18.00 pe DN14, la kilometrul 33 a avut loc un accident rutier între un ansamblu TIR marca IVECO si o Dacia Logan. Din primele cercetări rezultă că impactul a avut loc pe sensul de deplasare al ansamblului TIR dispre Sibiu către Mediaș, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul LOGAN, care se deplasa dinspre Mediaș către Sibiu. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, marca Logan, un tânăr în vârstă de 28 de ani și rănirea soferului TIR-ului, care a fost dus la spital în Mediaș”, spune inspector principal Popa Dănuț – Serviciul Rutier Sibiu.


[contextly_auto_sidebar id=”B4HQi4ZmO2ZbFObG1cj6Bkyk7CefBpiQ”]Martorii spun că cel mai probabil tânărul din Dacia Logan că nu a adaptat viteza pe acest drum. ”Dacă respecți regulile nu ai problemele. Îmi pare rău de el”, a spus Alunce Constantin, martor la accident.

Familia în șoc
La locul accidentului au sosit si membrii familiei tânărului mort carbonizat, iar tatăl băiatului a avut nevoie de îngrijiri medicale. ”Echipajul SMURD Copșa Mică a fost solicitat să intervină la un accident la ieșirea din Șeica Mare. (..) Șoferul TIR-ului a fost găsit cu multiple plăgi la nivelul feței și a fost dus la Spitalul Municipal din Mediaș. Am revenit pentru că la locul accidentului a ajuns familia, iar tatăl victimei era în stare de șoc și a avut nevoie de calmante”, spune Cătălin Bobar, asistent la SMURD Copșa Mică.
Traficul între Sibiu și Mediaș a fost blocat total mai bine de o oră din cauza acestui accident.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=kQG3Qd4Dmmo”]

Ultima oră

Comentariul meu