video foto detalii despre sinuciderea directorului cristian pavel de la tursib! ce spun cei care l-au găsit!

Directorul adjunct de la Tursib, Cristian Pavel, găsit spânzurat efectua renovări la casa părintească, locul unde a fost găsit fără viaţă. Poliţiştii susţin că până la această oră, toate indiciile conduc către sinucidere.director tursib

Cristian Pavel a fost găsit, fără suflare, miercuri dimineaţă, în jurul orelor 10:30, de către soţia sa şi unul dintre prietenii săi apropiaţi. Pentru că nu mai ştia nimic de soţul său, Anita Pavel a mers la casa părinţilor soţului ei de pe strada Cugir unde, împreună cu prietenul lor, au spart usa casei, unde l-au găsit spânzurat.

Din primele informaţii, fostul director de la Tursib nu i-ar fi lăsat vreun motiv să creadă că acesta ar putea recurge la un asemenea gest. Potrivit apropiaţilor familiei, acesta făcea lucrări de renovare a casei părinteşti şi mai obişnuia să doarmă, din când în când, acolo.

NU RATA: Cine a fost Cristian Pavel – Directorul adjunct Tursib s-a sinucis

Soția nu a mai vorbit de luni cu acesta și nu s-a speriat că nu a venit acasă, pentru că el mai obișnuia să doarmă în casa părintească. Miercuri dimineață însă l-a sunat, iar acesta nu a răspuns la telefon. Atunci a mers și l-a găsit spânzurat și fără suflare.

VEZI AICI – ULTIMELE IMAGINI video cu  PAVEL de la Tursib!

Durere la primărie

Cei care îl cunosc pe Cristian Pavel, refuză să creadă că acesta și-a luat viața. ”Era un om extraordinar! Plin de viață! Când îl vedeam îmi dădea o energie pozitivă ca să spun așa. Nu ne vine să credem că s-a sinucis”, a spus o angajată din primărie și totodată apropiată lui Pavel. ”E o tragedie ce s-a întâmplat. Când am aflat era să cad din picioare. Nu se poate așa ceva!”, a mai spus un coleg de muncă al directorului adjunct de la Tursib.

VEZI VIDEO SI FOTO DE LA LOCUL ÎN CARE A FOST GĂSIT MORT CRISTIAN PAVEL

Prieten apropiat lui Klaus Iohannis
Cristian Pavel s-a născut în 1961 şi împlinise 53 de ani în decembrie anul trecut. Între anii 1988-1993 a urmat cursurile Facultăţii de Inginerie, din cadrul Universităţii Lucian Blaga Sibiu, fiind specializat în Tehnologia construcţiilor de maşini. Cristian Pavel a ocupat funcţia de director tehnic la Tursib zece ani. Soția sa, Anita Pavel, este consilier local din partea FDGR, amândoi fiind cunoscuți pentru relația de prietenie cu președintele Klaus Iohannis. De altfel Pavel și soția sa au participat și la petrecerea privată de după alegerea lui Iohannis ca președinte al României.

EMOTIONANT – Primarul Sibiului transmite condoleanţe familiei lui Cristian Pavel

Polițiștii nu iau în calcul decât o variantă
Conform polițiștilor, până la această oră, nu este luată în calcul decât varianta suicidului, nefiind găsite urme de violenţă pe corpul bărbatului.

CITEȘTE SI: PRIMA REACȚIE a familiei Pavel după ce a fost găsit spânzurat (VIDEO FOTO)

„Poliția a fost sesizată prin apel unic la 112. La fața locului, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Sibiu a efectuat cercetarea, iar până în prezent nu s-au conturat suspiciuni asupra unei infracțiuni cu violență. Cel mai probabil, bărbatul a decedat ca urmare a sinuciderii.  Nu a lăsat niciun bilet prin care să justifice gestul”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


[contextly_auto_sidebar id=”SEVHewTrLd6MuF4ZOjqKtFZMLBsXVYab”]

Ultima oră

Comentariul meu