ULTIMELE IMAGINI video cu DIRECTORUL CRISTIAN PAVEL de la Tursib care S-A SINUCIS!

Cristian Pavel, cel care și-a pus capătul zilelor în dimineața zilei de miercuri, a fost în totdeauna un apropiat al familiei președintelui Klaus Iohannis. Acesta și soția s-a au participat de fiecare dată la evenimentele private ale fostului primar al Sibiului.pavel 22

Soții Pavel au fost nelipsiți de la petrecerile organizate de fostul primar al Sibiului și actualul președinte Klaus Iohannis.
Directorul adjunct de la Tursib a fost cunoscut ca apropiat al lui Iohannis și sfătuitor al acestuia la începuturile carierei sale politice. Nu este un secret că Pavel și Iohannis erau buni prieteni, lucru ”trădat” oarecum și de faptul că Cristian și soția sa, erau de fiecare dată pe lista puținilor invitați la petrecerile private ale familiei Iohannis.

Vezi si: De ce s-a sinucis directorul Tursib

Așa se explică și prezența acestora atât la cheful dat de Iohannis pe 22 noiembrie, după ce a fost ales președinte al României cât și la petrecerea de Revelion la care cuplul prezidențial a participat la Cisnădioara, la cumpăna dintre 2014 si 2015.

VEZI VIDEO SI FOTO DE LA LOCUL ÎN CARE A FOST GĂSIT MORT CRISTIAN PAVEL

Este posibil ca Iohannis să fie prezent la înmormântarea celui care a fost găsit spânzurat de soția sa, înmormântare care va avea loc cel mai probabil vineri.

CITEȘTE SI: PRIMA REACȚIE a familiei Pavel după ce a fost găsit spânzurat (VIDEO FOTO)

IATĂ MAI JOS IMAGINILE CU PAVEL ȘI SOȚIA SA LA CHEFUL DAT DE IOHANNIS ÎN 22 NOIEMBRIE
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=dnpxVk-TsC8″]

[contextly_auto_sidebar id=”WMnaxbGmPbgXzEHtuJkA3AcQNYo0j4yj”]

Ultima oră

Comentariul meu