prima reacție a familiei directorului cristian pavel după ce a fost găsit spânzurat (video foto)

Familia celui care a fost director adjunct la Tursib și apropiat al lui Klaus Iohannis, s-a reunit pentru a pregăti înmormântarea acestuia. Ginerele a venit într-un suflet la Sibiu după ce a primit trista veste.pavel cristian

Dispariția unuia din cei mai cunoscuți oameni din administrația locală și de la societatea locală de transport în comun, a lovit ca un trăsnet tot orașul.
Faptul că Cristian Pavel și-a luat zilele, spânzurându-se în casa părintească din Sibiu, a șocat întreaga familie și pe apropiații acestuia.
După ce soția l-a găsit fără suflare și a informat autoritățile, aceasta a dat trista veste și membrilor familiei sale.

Vezi si: De ce s-a sinucis directorul Tursib

Fiica Elisabeth Pavel, baschetbalistă de performanță la campioana Austriei, Flying Foxes Viena și pivotul naționalei de baschet feminin a României, a fost și ea anunțată de tragicul eveniment.
Ginerele lui Cristian Pavel a venit și el la Sibiu, imediat după ce a aflat ce nenorocire s-a abătut asupra familiei sale.

VEZI VIDEO SI FOTO DE LA LOCUL ÎN CARE A FOST GĂSIT MORT CRISTIAN PAVEL

”Noi eram la Cluj si am venit imediat. Toata lumea spune ca aprent nu avea nici o problema. Chiar nu avea nicio problema. A fost un om exact asa cum trebuia”, a declarat acesta la sosirea în Sibiu.
Reamintim că Cristian Pavel a fost găsit spânzurat miercuri dimineață în casa părinților săi de la Sibiu.

[contextly_auto_sidebar id=”j8DbaARo1mWSQoGgIu2q2ndnSqF5O3aJ”]

Ultima oră

Comentariul meu