ghiță ciobanul a dat faliment. la propriu!

Cunoscutul baci din reclamele tv ale celor de la Vodafone, se află la un moment de răscruce în ceea ce privește una din afacerile sale. Ghiță Ciobanul lucrează de zor să își deschidă o pensiune la Jina, dar de curând a pus lacătul pe una din afacerile sale.ghita magazin

Ghiță Ciobanul a avut timp de un an de zile, un magazin cu produse tradiţionale într-o piaţă din Bucureşti. Din păcate lucrurile nu au mers așa cum a crezut și în acest început de an Ghiță a luat decizia să închidă această locație. Nu a renunțat însă definitiv la acest tip de afacere și acum caută un spațiu potrivit să deschidă un astfel de magazin la Cluj Napoca.
„Nu-l mai am pe cel din Bucureşti, l-am închis, nu a fost acolo aşa vad bun şi era foarte greu şi cu animalele şi cu magazinul, era prea multă muncă şi câştig cam puţin”, a spus Ghiță pentru adevărul.ro. Pe lângă magazin, baciul va începe în primăvară să ridice o pensiune în Jina, unde în vară el şi familia lui îşi aşteaptă cu drag turiştii.
Pensiunea, spune Ghiţă, va fi amplasată într-un loc pitoresc şi chiar în vecinătatea unei stâne autentice, pe care turiştii o pot vizita. „O să o fac la o stână aici la finul meu că e aproape, la vreun kilometru, se poate merge cu maşina. Pensiunea o să fie separat, dar poate să meargă turistul în stână, să viziteze zona din jur. Dacă s-ar face un drum de aici din Jina să iese la Oaşa ar fi foarte bine pentru zona noastră şi pentru Sibiu în primul rând, ca turism. Ar merge drumul printre stâne, şi se poate face. Poţi merge până sub Cindrel, de acolo te-ai putea duce să vezi Iezerul, laşi maşina undeva, se pot face cabane. Ar fi foarte bine ca omul să poată să meargă la stâne, să vadă exact cum se face brânza, ca în ziua de astăzi tineretul tot mai puţin ştie de aşa ceva”, spune Ghiţă. Mai multe, pe Adevărul.

[contextly_auto_sidebar id=”XblIQZCGagppw9D8Dv2uNdw8HYmPgJT4″]

Ultima oră

Comentariul meu