cine a fost cristian pavel - directorul adjunct tursib s-a sinucis

Cristian Pavel s-a născut în 1961 şi împlinise 53 de ani în decembrie anul trecut. A fost căsătorit cu Anita Pavel, consilier local FDGR şi a fost prieten cu preşedintele Klaus Iohannis.

pavel tursib

A fost director adjunct (tehnic, exploatare), având atribuţii de coordonare departamentelor de transport, reparaţii, tehnic-aprovizionare, logistică, staţie ITP din cadrul Tursib S.A. În perioada 2004-2005, a fost membru al Consiliului de Administraţie al regiei de transport sibiene, având ca activităţi şi responsabilităţi principale supravegherea activităţii echipei de conducere şi negocierea contractelor specifice domeniului transportului public.

VEZI AICI – ULTIMELE IMAGINI video cu  PAVEL de la Tursib!

Înainte de a fi director adjunct la Tursib, Cristian Pavel a lucrat ca inginer proiectant utilităţi la o societate comercială, iar din 1997până în 2005 a avut autorizaţie PFA pentru traduceri, întocmiri dosare de asigurări şi tehnoredactare computerizată.

CITEȘTE SI: PRIMA REACȚIE a familiei Pavel după ce a fost găsit spânzurat (VIDEO FOTO)

Între 1991 şi 1997, a avut calitatea de administrator în două firme a căror activitate era domeniul transporturi şi întreţinere de maşini. Din mai 1986 şi până în mai 1991, a fost lăcătuş în cadrul CPM Sibiu/Domeniul Public S.A.

Vezi si: De ce s-a sinucis directorul Tursib

Studii

Cristian Pavel şi-a început studiile superioare în 1988, la Sibiu, la Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii Lucian Blaga. A absolvit specializarea „Tehnologia construcţiilor de maşini” în 1993.

EMOTIONANT – Primarul Sibiului transmite condoleanţe familiei lui Cristian Pavel

Apoi, în 2006, a obţinut un certificat de perfecţionare în gestiunea energiei, la Universitatea „Petru Maior” din Tg. Mureş. În 2010, a obţinut un certificat de competenţă profesională în conducerea permanenta şi efectivă a activităţii de transport rutier.

VEZI VIDEO SI FOTO DE LA LOCUL ÎN CARE A FOST GĂSIT MORT CRISTIAN PAVEL

De asemenea, în urmă cu trei ani, Cristian Pavel a obţinut un certificat de Cunoaşterea şi implementarea ISO:9001.

Ultima oră

Comentariul meu