accident groaznic în șeica mare! un tânăr de 28 de ani din sibiu a murit carbonizat! (update video foto)

Grav accident, miercuri seară, la ieșire din localitatea Șeica Mare, între un TIR și un Logan. În urma impactului extrem de puternic, Loganul a luat foc, iar șoferul  nu a mai avut nicio șansă.accident seica mare (2)

Potrivit ISU Sibiu, bărbatul care conducea TIR-ul a suferit un traumatism cranio-cerebral. Chiar în aceste momente, echipaje ale SMURD şi ale Pompierilor din Mediaş, plus o echipă de descarcerare, se află la faţa locului. Șoferul TIR-ului, în vârstă de 44 de ani, a fost preluat de un SMURD Copșa Mică și transportat la spital. Conform ISU Sibiu, TIR-ul nu transporta marfă.

UPDATE 1: În autoturismul Logan se afla doar conducătorul auto. Traficul rutier în zonă a fost blocat complet preț de o oră. Șoferul autoturismului Logan avea 28 de ani și este originar din Sibiu.

UPDATE 2: Șoferul Loganului a intrat pe contrasens

”Din primele cercetări la  fața locului se pare că vinovat de producerea accidentului este soferul autoturismului marca Loganul. Acesta a intrat pe contrasens. Soferul TIR-ului susține că din păcate nu a mai putut evita tamponarea”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

VEZI AICI VIDEO SI FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

[contextly_auto_sidebar id=”fMZdt0YxJlwAm10W2NZGkWU7l8SQZqaP”]

Ultima oră

Comentariul meu